«Eco Travel» pristato naują kryptį – Kosą

Mažų kaštų kelionių organizatorius „Eco Travel“ plečia veiklą ir pristato naują atostogų kryptį – Kosą. Poilsiautojai gali rinktis iš 7 kurortų, o savaitė atostogų atsieis nuo 599 Lt. Skrydžiai iš Vilniaus vyks nuo 2014 m. birželio.

„Eco Travel“ tesi veiklos pradžioje duotą pažadą plėsti atostogų už mažiausią kainą pasiūlą: kelionių paletę, kurioje yra Kretos bei Antalijos kurortai, papildė Kosas. Rytis Šūmakaris, „Eco Travel“ vadovas, teigia, jog Koso sala buvo natūralus pasirinkimas dėl patrauklaus kainos ir kokybės santykio. „Siūlome išties daug atostogų Kose galimybių: 7 kurortus, platų viešbučių pasirinkimą – nuo 2 iki 5 žvaigždučių, įvairius maitinimo tipus ir poilsio trukmę“, – kalba R. Šūmakaris.

Anot vadovo, pasirinktas verslo modelis pasiteisino: 2013 m. „Eco Travel“ paslaugomis pasinaudojo beveik 8000 poilsiautojų, o per ateinančius 2014 metus planuojamas dvigubas augimas. Dėl puikių veiklos rodiklių „Eco Travel“ tapo trečiu didžiausiu kelionių organizatoriumi rinkoje. „Radome savo klientą – net 70 % mūsų klientų yra naujokai, kuriems anksčiau atostogos užsienyje buvo neįperkamos“, – teigia R. Šūmakaris ir pabrėžia, jog nepaisant spartaus augimo „Eco Travel“ išlaiko savo pažadą klientams – žemiausią kainą.

Būsimu Koso salos populiarumu neabejoja ir kelionių ekspertas Makaliaus, manantis jog tai tinkamiausia kryptis dar neaplankiusiems daug užsienio šalių. „Tai nedidelė ir graži sala, kurios skersmuo – vos 40 kilometrų. Į ją patogu vykti tiems, kas nori pažinti salą savarankiškai. Išsinuomoti automobilį čia kainuoja vos keliasdešimt eurų, keliai – lygūs, nėra jokių serpantinų, tad važiuosite saugiai ir patogiai. Koso saloje viskas yra pakankamai pigu: tiek maistas, tiek pramogos ar suvenyrai“, – teigė Makalius.

Dėl savo nedidelės teritorijos daugelis vietinių gyventojų vienas kitą pažįsta, todėl sala yra saugi ir puikiai tinka šeimos atostogoms. Anot Makaliaus, nors ir rami, tai ne nuobodi sala: „Yra kurortinių miestelių, kuriuose pasijusite kaip Ibizoje – juose gausu linksmybių. Sau tinkamą vietą čia ras ir jaunavedžiai, įsimylėjėliai ar vienišiai. Taip pat verta žinoti, jog nuvykus į Kosą galima pasinaudoti galimybe pažinti ir gretimai esančius Turkijos kurortus. Tereikia su savimi turėti pasą, kuris leis jums persikelti keltu į Bodrumo kurortą“.

Skrydžiai į Kosą vyks kartą per savaitę iš Vilniaus nuo 2014 m. birželio. Galima atostogų trukmė – 6–13 nakvynių. Viešbučių pasirinkimas – nuo 2 iki 5 žvaigždučių, siūlomi įvairūs maitinimo tipai. Poilsio kaina savaitei – nuo 599 Lt. Keliones galima įsigyti visose kelionių agentūrose bei www.ecotravel.lt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
 Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.74826503sec.