Lietuva laukia turistų iš kaimyninių Baltijos šalių

2014 m. kovo 12- 13 d. Valstybinis turizmo departamentas suorganizavo du Lietuvos turizmo galimybių pristatymo renginius ir kontaktų muges Rygoje ir Taline.

Renginiai sulaukė didžiulio tiek Lietuvos, tiek Latvijos ir Estijos turizmo verslo ir žiniasklaidos atstovų dėmesio. Renginių dalyviai buvo supažindinti su turizmo naujienomis Lietuvoje, novatorišku gintaro panaudojimu kulinarijoje, dizaine, juvelyrikoje, kosmetikoje.

Kaimynams netradiciškai pristatėme Lietuvos kulinarinį paveldą. Karaimų restorano Trakuose atstovas pravedę edukacinę proramą, kaip pasigaminti kibinus namuose. Renginio dalyviai gamino, o vėliau degustavo pačių pasigamintus kibinus.

Lietuvą ir turizmo naujienas pristatė Valstybinio turizmo departamento Tikslinių rinkų skyriaus vedėja V. Bukelskytė, sveikinimo žodžius tarė Lietuvos ambasadoriai Latvijoje R. Degutis ir ambasadorius Estijoje N. Tankevičius. Pranešimus skaitė atstovai iš Kauno miesto savivaldybės, Ignalinos, Birštono, Alytaus, Neringos ir Anykščių turizmo informacijos centrų, atstovai iš Pakruojo dvaro, svetingumo kompleksas „Monte Pacis" ir „Air Lituanica". Abiejų renginių metu vyko viktorinos apie Lietuvą, kurios metu dalyviai laimėjo „Monte Pacis", „Energetikas", „Vanagupė", „Pakruojo Dvaras", „Senamiesčio gidas" ir „Europa Group Hotels" įsteigtus prizus.

Šios verslo misijos yra projekto „Lietuvos įvaizdžio gerinimas, žinomumo užsienio rinkose didinimas bei įvaizdžio priemonių, leidinių leidyba“ dalis. Verslo misiją inicijuoja Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos, ji įgyvendinama ir finansuojama pagal Sanglaudos skatinimo veiksmų programą iš Europos regioninės plėtros fondo lėšų.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59033895sec.