Atostogas Kipre lietuviai renkasi dėl galimybės paankstinti vasarą

Besidomintys kelionėmis žino, kad vasara į Kiprą ateina bene anksčiausiai Europoje – mėgautis 22-24 laipsniais šilumos ir maudynėmis Viduržemio jūroje galima jau nuo balandžio vidurio. Dėl šios priežasties – puikaus vasaros oro ir galimybės pasiankstinti vasaros atostogas, lietuvaičiai kelionių pasiūlymus į Kiprą šluote šluoja. „Pirmas balandžio mėnesio skrydis visiškai išparduotas“, - sakė Inga Aukštuolytė, kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė.

Tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“, prieš pusmetį pradėjęs išankstinius vasaros sezono kelionių pardavimus, iki šios dienos jau yra pardavęs apie 60 proc. visų suplanuotų kelionių. Tarp išankstinių pardavimų ypač didelio populiarumo sulaukė šių metų „Tez Tour“ naujiena – poilsinės kelionės į Kiprą. Parduota jau 60 proc. vasaros kelionių šia kryptimi. Organizatoriai, įvertinę augantį populiarumą, dar vasario pradžioje priėmė sprendimą plėsti skrydžių programą į Kiprą. Siūlomas kelionių paketas, suformuotas iš skrydžio, viešbučio, nuvežimo iki viešbučio iš oro uosto ir atgal. „Mūsų keliautojai mėgsta nerūpestingas atostogas, kai jais pasirūpinama nuo... iki...“, - sakė I. Aukštuolytė.

„Kipro kurortai – pasaulyje vieni geriausių ir tai yra faktas. O mitas, kurį tenka nuolat sklaidyti, yra ekonominės krizės padarinių baimė, - sakė Lietuvos Respublikos Garbės konsulas Kipre Christis Christoforou. - Kipro turizmo sektoriaus krizė praktiškai nepalietė. Priešingai, pastebimas nuoseklus turistų srauto augimas, todėl kainos mažėja“.

Kipre poilsiauti galima bet kuriuo metų laiku. Net 340 dienų per metus salos padangė nušviesta saulės, o ir likusios dienos - ne mažiau malonios. Saloje vyrauja Viduržemio jūros subtropikų klimatas.

Kipro turizmo departamento duomenimis, saloje poilsiautojų daugėja sulig kiekvienais metais. 2010 m. Kiprą aplankė 2,17 mln. turistų, o 2013 m. – jau 2,41 mln. poilsiautojų. Prognozuojama, jog šiemet saloje ilsėsis dar daugiau žmonių. Į Kiprą daugiausia turistų atvyksta iš Didžiosios Britanijos, Skandinavijos, Vokietijos ir kitų Vakarų Europos šalių, taip pat iš Rusijos, Ukrainos.

„Pirmasis skrydis į Kiprą numatytas balandžio 22 dieną. Lietuvoje žmonių noras paankstinti vasarą pavasario sąskaita jau tampa tradicinis, tad nauja kryptis išties pasiteisino“, - sakė I. Aukštuolytė.

Be sezono naujienos Kipro, lietuviai vasaros poilsiui rezervuoja poilsį ir Turkijos, Bulgarijos kurortuose, domisi atostogomis Graikijai bei Ispanijai priklausančiose salose. Vasaros pabaigai kelionės perkamos ir į Sardiniją. Atostogų organizavimas šioje Italijos saloje – dar viena „Tez Tour“ sezono naujiena.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.87518191sec.