Evelina Sašenko kviečia pasinerti į tango melodijų sūkurį

Rodos, dainininkė Evelina Sašenko ir prancūziškos melodijos – neatsiejami dalykai. Tačiau rugpjūčio 7 d. patys įsitikinsite, jog ji – labai universali atlikėja, sugebanti įskelti tikrą tango liepsną! Būtent taip ir vadinasi („Tango liepsna“) naujoji E. Sašenko programa, kurios kartu su pianistu Pauliumi Zdanavičiumi ir akordeonistu Nerijumi Bakula, dainininkė pakvies paklausyti į Šv. Kotrynos bažnyčią.

„Tango – tai ne tik aistra. Jame glūdi didžiulė jėga, paslaptis, fatališkumas. Tai – savotiška skirtingų pradų dvikova, kai niekas nežino kas bus toliau ir kuo viskas baigsis…“, – intriguoja Evelina. Paklausta, ar nebaugina toks muzikinis iššūkis, dainininkė žaismingai atsako, jog temperamento jai tikrai netrūksta, o pasitikėjimo prideda tai, kad scenoje ją lydės itin profesionalūs ir patikimi bendražygiai.

Akordeono garsais koncertą „Tango liepsna“ papuoš vienas talentingiausių Lietuvos jaunosios kartos akordeonistų N. Bakula. Atlikėją galima išvysti įvairiuose projektuose, kuriuose jis groja pop, džiazo, tango, world stilių muziką. Scena atlikėjas dalinosi su žinomais Lietuvos muzikantais, tokiais kaip Leonas Somovas, Eglė Sirvydytė, Saulius Petreikis, Eduardas Gimenezas, Eugenijus Chrebtovas ir daugelis kitų.

Tarptautinių ir respublikinių konkursų laureatas koncertavo Italijoje, Lenkijoje, Latvijoje, Baltarusijoje, Prancūzijoje, Ukrainoje, Slovėnijoje, Danijoje, JAV ir Kanadoje, dalyvavo daugelyje Lietuvos džiazo festivalių. N. Bakula yra pristatęs ir savo džiazo trio bei autorinių kūrinių programą, atskleisdamas originalios muzikos gūsį – jo kuriamose kompozicijose persipina svingo, bibopo, fusion, roko ir minimalizmo stiliai bei jaučiama M. Petrucciani, S. Reicho dvasia.

Neretai su džiazo pianistu P. Zdanavičiumi koncertuojanti E. Sašenko vadina jį nepaprastai talentingu: „Pauliaus skambinimas pasižymi išpuoselėta klasikine garso kultūra, virtuoziškumu, lankstumu ir melodingumu. Jo muzika nepaliks abejino nei vieno“.

Daugelio televizijos projektų dalyvis koncertuoja su daugeliu ryškiausių šiandienos atlikėjų, kurių tarpe: Rūta Ščiogolevaitė, Liudas Mikalauskas, Neda Malūnavičiūtė, Marijonas Mikutavičius, Giedrė Kilčiauskienė ir kt. Muzikantas bendradarbiavo su choru „Jauna muzika“, kvartetu „Svinguojantis Barokas“, bigbendu „Blue Paradise“, grojo su grupe „Blue Makers“.

P. Zdanavičius taip pat kuria dainas, muziką fortepijonui solo ir džiazo ansambliams, daro aranžuotes bei instrumentines fonogramas. Su jo kūrybos daina „C‘est ma vie“ (žodžiai Andriaus Kairio) E. Sašenko 2011 m. pasirodė Eurovizijos dainų konkurse.

Karštą vasaros ketvirtadienį trys žavūs atlikėjai – Evelina Sašenko (vokalas), Nerijus Bakula (akordeonas) ir Paulius Zdanavičius (fortepijonas) – Lietuvos klausytojus kviečia sutikti su A. Piazolla, C. Gardel ir kt. užburiančiomis tango melodijomis. Jausmingas ir emocingas koncertas „Tango liepsna“ rugpjūčio 7 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60149193sec.