Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius kartu keliaus po Lietuvą ir kvies į įdomiausius renginius

Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos rudenį tęsia kampaniją „Keliauk! Pažink! Pasidalink! Ištisus metus!” ir kiekvieną savaitę kartu su visą pasaulį išmaišiusiais keliautojais Martynu Starkumi ir Vytaru Radzevičiumi kviečia susipažinti su įvairiais Lietuvos miestais ir miesteliais bei juose vykstančiais renginiais.

 „Lietuviai vis dažniau keliauja po savo šalį, o juk smagiai keliauti po Lietuvą galima ne tik vasarą, bet ir ištisus metus, nes kone kiekviename mūsų šalies mieste ir miestelyje nuolat vyksta daugybė įdomių, išskirtinių renginių, apie kuriuos norime visiems papasakoti ir pakviesti sudalyvauti. Džiaugiamės, kad po ilgų kelionių po visą pasaulį Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius mielai priėmė mūsų kvietimą apkeliauti Lietuvą ir tapti šio projekto garsintojais!”,- sako Valstybinio turizmo departamento vadovė dr. Raimonda Balnienė.

Pirmojoje šio sezono rubrikoje „Keliauk! Pažink! Pasidalink! Ištisus metus!” visiems puikiai pažįstami keliautojai Martynas ir Vytaras aplankys Vilnių ir Panevėžį bei papasakos, kas laukia jau šį savaitgalį čia vyksiančių miesto švenčių lankytojų.

Rugsėjo 5 d. Vilniuje prasidedančios „Sostinės dienos“ miesto gyventojus ir svečius pakvies į renginių, koncertų ir įvairiausių pramogų virtinę. Visą savaitgalį, nuo ryto iki vėlaus vakaro, Gedimino prospektas virs „Dūzgiančiu prospektu“ – gyvu, spontanišku, netikėtu muzikos, šokio, dailės, literatūros, poezijos, teatrinės improvizacijos, judesio ir žaidimų katilu. Katedros aikštėje šventės dalyviams koncertuos kultinė vokiečių grupė „De Phazz“, žaibiškai išpopuliarėjusi Danijos grupė „WhoMadeWho“, viena garsiausių Estijos grupių „Ewert and the Two Dragons“ bei populiariausi Lietuvos atlikėjai. Visi „Sostinės dienų“ renginiai yra nemokami, o su išsamia renginio programa galite susipažinti puslapyje http://www.vilniusfestivals.lt.

Panevėžiui šiais metais suteiktas garbingas „Lietuvos kultūros sostinės“ vardas ir žadama, jog miesto gimtadienio šventė padovanos svečiams linksmų, įsimintinų akimirkų. Visas tris dienas Panevėžio miesto gyventojų ir svečių lauks įvairiausi renginiai Senvagėje, Laisvės aikštėje ir jos prieigose, vyks mugė, sporto varžybos, meninės dirbtuvės, koncertai bei kūrybiniai projektai. Bene svarbiausiu renginio akcentu taps šeštadienį vyksiantis Didysis vakaro koncertas, kuriame kartu su Panevėžio šiuolaikinių šokių grupe „Eurodances“, „Lemon Joy“ ir Mantu Jankavičiumi pasirodys svečiai iš Latvijos „Melo-M“bei vokiečių grupė „Fools garden“.

Televizijos rubriką „Keliauk! Pažink! Pasidalink! Ištisus metus!” kviečiame žiūrėti trečiadienį, rugsėjo 3 d. 18:50 per „Lietuvos ryto televiziją“. Kita rubrika, kurios metu M. Starkus ir V. Radzevičius kvies į Tautų mugę bei Danske Bank Vilniaus maratoną, prie ekranų pakvies rugsėjo 10 d.

Savivaldybių organizuojamų renginių viešinimo kampaniją vykdo Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos, įgyvendindamas ES struktūrinės paramos lėšomis finansuojamą projektą „Lietuvos vietinio ir atvykstamojo turizmo skatinimas“ (NR. VP3-1.3-ŪM-04-V-10-005).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54005098sec.