Vilniaus reklama užsienio žiniasklaidoje – už 1 mln litų

300 tūkstančių eurų arba apie 1 mln. litų – tokia suma gali būti įvertinta rinkodarinė vertė Vilniui, kurią per trejus metus sukūrė vienas renginys – paroda-kontaktų mugė CONVENE. Jos organizatoriai ir partneriai CONVENE vadina viena efektyviausių miesto reklamos kampanijų Baltijos jūros regione.

„Beveik milijono litų vertės reklamą Vilniui užtikrina mūsų renginio partneriai. Tokia suma galime įvertinti žiniasklaidos ir verslo partnerių indėlį viešinant parodą-kontaktų mugę CONVENE, Vilnių ir visą Lietuvą. Mums pavyksta pritraukti žiniasklaidos partnerių iš užsienio dėmesį renginio unikalumu ir kokybe. Jie mielai remia CONVENE, o ta jų parama per trejus metus jau gali būti įvertinta solidžia suma. CONVENE jau yra stiprus prekės ženklas, sėkmingai atstovaujantis Vilniui ir visam Baltijos regionui, bei drąsiai gali būti pavadintas viena sėkmingiausių rinkodaros kampanijų mūsų miestui bei visai šaliai“, – sako renginį organizuojančio Vilniaus turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro direktorė Jolanta Beniulienė.

CONVENE jau trečius metus sėkmingai bendradarbiauja su tokiais stipriais tarptautiniais konferencijų turizmo sektoriaus leidiniais bei leidinių grupėmis kaip Mash Media, Meetings International, International Meetings Review, CAT Publications, Headquarter, MICE Poland, tw tagungswirtschaft. Šių metų vasarį vykusioje antrojoje parodoje-kontaktų mugėje dalyvavo vieno garsiausių kelionių portalų TripAdvisor atstovas, su kuriuo sėkmingai bendradarbiaujama ir toliau.

Pastangos pristatyti Vilnių pasaulyje kaip puikų miestą tarptautiniams renginiams organizuoti pasiteisina – Lietuvos sostinė buvo paskelbta daugiausiai tarptautinių asociacijų renginių organizavusiu Baltijos šalių miestu. Tarptautinės kongresų ir konferencijų asociacijos (ICCA) 2013 m. statistikos suvestinėje Vilnius toli už nugaros paliko ne tik Taliną su Ryga, bet ir tokius tarp konferencijų organizatorių populiarius miestus kaip Milanas, Mančesteris, Frankfurtas. Europos miestų suvestinėje yra lyginama daugiau nei 200 miestų, tarp kurių Vilnius, pakilęs per 9 pozicijas, pralenkė kitus Baltijos miestus ir atsidūrė 25-oje vietoje. Ryga liko 38-oje, o Talinas – 51-oje vietoje.

Kitų metų vasario 11-12 dienomis Vilniuje, „Litexpo“ vyksiančioje parodoje-kontaktų mugėje CONVENE savo paslaugas pristatys Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Švedijos, Danijos, Suomijos, Baltarusijos ir Rusijos konferencijų bei kitų renginių organizavimo verslo atstovai.

Pagrindinis renginio organizatorius yra VšĮ Vilniaus turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras. Projekto partneriai: Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“, agentūra „Baltic Travel Group“, viešbučiai „Holiday Inn Vilnius“, „Kempinski Hotel Cathedral Square“, „Radisson Blu Hotel Lietuva“, „Radisson Blu Royal Astorija Hotel“, „Artis Centrum Hotels“, „Novotel Vilnius Centre“, “Amberton Hotels”, ‘Crowne Plaza Vilnius”. Projektą remia Vilniaus miesto savivaldybė ir LR Ūkio ministerija. Dalyviai, lankytojai ir spaudos atstovai į parodą-kontaktų mugę CONVENE jau gali registruotis internetu www.convene.lt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43870997sec.