Ateik pasiruošęs! Tarptautinė turizmo paroda ADVENTUR 2015

Ateik pasiruošęs! Tokį šūkį pasirinko tarptautinės turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodos ADVENTUR organizatoriai. Turizmo sektoriaus metų renginiu vadinama paroda vyks 2015-ųjų sausio 23-25 dienomis LITEXPO parodų ir kongresų centre.

Trijų dienų nuotaikingas mini turas kvies aplankyti dar nepažintus Lietuvos kampelius, egzotines pasaulio šalis, pasiūlys idėjų, kaip keliauti su šeima, bendradarbiais, kaip užsienyje rengti šventes, išmokys atsakingai rinktis, planuoti ir organizuoti savo išvykas. Etnografinių regionų metais parodoje ypač daug dėmesio bus skirta Lietuvos ir jos kultūros paveldo temai.

ADVENTUR – vienintelė tarptautinė turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio paroda Lietuvoje, orientuota į turizmo paslaugų ir aktyvios gyvensenos skatinimą. Vienoje vietoje bus galima susipažinti su Lietuvos ir užsienio turizmo ir poilsio galimybėmis, paragauti įvairių pasaulio šalių virtuvės patiekalų, patirti emociją “Noriu keliauti čia ir dabar!”.

Parodos lankytojų apklausos rodo, kad ADVENTUR lankosi smalsūs, naujovių ir informacijos ieškantys žmonės, norintys sudėlioti asmeninį savo atostogų ar kelionių scenarijų, planuojantys ne tik tolimas keliones, bet ir netikėtas, originalias savaitgalių išvykas.

2014-aisiais ADVENTUR pabuvojo daugiau kaip 16 tūkstančių žmonių. „Lietuviai – keliaujanti tauta“, – neabejoja parodos organizatoriai ir sako, kad lankytojai parodoje ne tik įvertina rinkos naujienas, bet ir ieško patrauklių kelionių pasiūlymų, idėjų, kaip keliauti kitaip. Čia vyksta daug įdomių renginių, susitikimų su garsiais keliautojais, žinomais žmonėmis.

Parodos ADVENTUR 2015 akcentas – KELIONES PLANUOK ATSAKINGAI

Mokymo įstaigų išvykos ir kelionės su vaikais
Nauja tema, skirta ugdymo įstaigų atstovams ir tėvams, padės kokybiškai, atsakingai pasirinkti, planuoti ir organizuoti keliones ir išvykas vaikams.
Šeimų kelionės

Poilsis su su kūdikiais ir mažaisiais: kaip planuoti, kur keliauti, kokius viešbučius pasirinkti, kokių papildomų atsargumo priemonių imtis, kad atostogos visai šeimai būtų sklandžios ir malonios.
Proginės kelionės

Vestuvių ir povestuvinių kelionių organizavimas užsienyje. Romantiškos kelionės ir atostogos dviese. Gimtadienių ir kitų švenčių progų planavimas svetur. Trumpos savaitgalio išvykos.

Parodoje ADVENTUR 2015 bus per 200 dalyvių iš 17 pasaulio šalių (Lietuva, Latvija, Estija, Baltarusija, Čekija, Gruzija, Indonezija, Iranas, JAE, Lenkija, Portugalija, Turkija, Tailandas, Tunisas, Norvegija, Suomija, Seišelių salos)

Parodos renginių programoje:

Nauja tema – KELIONIŲ MUZIKA skirta propaguoti muzikos turizmą Lietuvoje ir suteikti galimybę festivalių organizatoriams pristatyti muzikos festivalių kultūrą dešimčiai tūkstančių muzikos ir kelionių gerbėjų iš Lietuvos, supažindinti juos su kiekvieno festivalio unikalumu, didinti susidomėjimą, skatinti norą keliauti ir pažinti Lietuvą per muziką.

Naujas kelionių projektas – „Keliauk su žvaigžde“
Šeštadienio susitikimų su garsiais Lietuvos žmonėmis ciklas „Kelionės mano gyvenimo būdas“
Susitikimai su išskirtinėmis asmenybėmis Mantu Bartusevičiumi pėsčiomis apkeliavusiu visą Lietuvą „Mesk kelią dėl takelio“, Bukauskų šeima, kurių keturmetė dukra Mėta įtraukta į rekordų knygą, kaip jauniausia alpinistė ir daugeliu kitų.
Naujas, analogų neturintis interaktyvus projektas „Nauji atradimai Lietuvoje – keliaukime virtualiai!“

Parodos ekspozicija užims 3 temines sales:

Trečioji salė „Pažink Lietuvą“. Čia bus pristatomas kultūrinis turizmas – šalies pilys, dvarai, muziejai. Taip pat – kaimo turizmas, kuriame persipynęs aktyvus laisvalaikis, poilsis su šeima, kultūrinis paveldas, verslo renginiai, aktyvus poilsis Lietuvoje – turistiniai, pėsčiųjų žygiai, savaitgalio ar net dienos išvykos, miestų turizmas – Lietuvos turizmo informacijos centrai, miestų turai, ekskursijas rengiančios organizacijos.

Ketvirtoji salė „Poilsiauk aktyviai“. Joje bus pristatyti pramogų parkai, sporto klubai, medžioklė, žūklė, turizmo ir sporto inventorius: palapinės, miegmaišiai, biliardo stalai, slidės, pačiūžos, jėgos aitvarai, sporto drabužiai, avalynė. Naujos parodos temos: „Kelionių muzika“ ir „Kelionių fotografija“.

Penktoji parodų salė „Atrask pasaulį“. Čia prisistatys užsienio šalys ir keliones organizuojančios agentūros. Lietuvos kelionių organizatoriai parodos lankytojams ruošia nuolaidas ir staigmenas. Čia bus galima dairytis ne tik patrauklių scenarijų atostogoms, bet ir galimybių įsigyti kelionę pigiau.

Vieta: Lietuvos parodų ir kongresų centras “Litexpo”, 3, 4, 5 ekspozicijų salės
Darbo laikas:
Sausio 23 d. – 10.00:18.00
Sausio 24 d. – 10.00:18.00
Sausio 25 d. – 10.00:17.00
Bilietų kaina perkant kasose – 4 EUR; bilietas su nuolaida 2,5 EUR.

www.litexpo.lt

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5040679sec.