Parodoje "Adventur" bus pristatyta populiariausia atostogų kryptis – Turkija

Jau šį savaitgalį, sausio 23-25 d., Vilniuje šurmuliuos tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur“. Joje dalyvaus apie 200 turizmą Lietuvoje ir svetur siūlančių įmonių. Svečiai iš svetur pristatys savo gimtąsias šalis (viso – net 18), laukiančias turistų iš Lietuvos. Pavyzdžiui, naujas poilsio galimybes lietuvių ypač pamėgtoje Turkijoje pristatys net devynių turizmo atstovų delegacija. Šiemet„Adventur“ po kelerių metų pertraukos į parodą sugrįžta ir vienas didžiausių Lietuvoje veikiančių kelionių organizatorių „Tez Tour“.

„Pagrindinis mūsų tikslas – keliautojų bendruomenė bei pristatomų paslaugų įvairovė. Šiais elektroniniais laikais, kuomet vis daugiau organizatorių iš anksto sudarytų kelionių įsigyjama internetu, norime įsijungti į gyvo bendravimo procesą, kuriame savo žiniomis, sumanymais ir aistra keliauti pasidalintų ir turizmo sektoriaus darbuotojai, ir keliautojai. Tam, kad vieni kitų poreikius ir lūkesčius suprastume geriau, - sakė Inga Aukštuolytė, „Tez Tour“ Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė. – Prisidėdami prie parodos, remiame iniciatyvą suburti po vienu stogu visus turizmo sektoriaus dalyvius. Kelionių mugė yra puiki proga kelionių agentūroms pasirodyti kuo originaliau, išradingiau tam, kad būtų užkovotos parodos lankytojų simpatijos. O pastarieji galės pademonstruoti savo derybinius sugebėjimus. Tikimės, kad sukūrę tokį smagų mugės, įvairovės ir derybų šurmulį padidinsime parodos aktyvumą“.

Gera vieta susitikimams

„Adventur“ parodoje kelionių organizatoriui „Tez Tour“ atstovaus šešios kelionių agentūros: „Kelionių fėjos“, „Top Travel“, „Magijos turas“, „Ajax Travel“, „Atrask pasaulį“ ir „Baltic Travel Service“. Šiemet pirmą kartą parodoje „Adventur“ dalyvausiančios agentūros „Kelionių fėjos“ vadovė Marija Pipiraitė sakė nusiteikusi gana avantiūristiškai. „Neisime į parodą kaip į darbą, kuriame reikia kažką parduoti. „Adventur“ mums – renginys, todėl pagrindinis tikslas – smagiai pristatyti mūsų agentūrą, susipažinti su kelionėmis besidominčiais žmonėmis, pabendrauti. Pats praktiškiausias mūsų tikslas, ko gero, yra susirinkti naujų kontaktų, - sakė M. Pipiraitė. – Ir dar į parodą mus vilioja smalsumas. Pavyzdžiui, Vilniaus biuro darbuotojai jau nebežino, kaip atrodo tiesiog iš gatvės užeinantis atsitiktinis klientas, nes dirbama praktiškai vien su nuolatiniais klientais. Parodoje norime atnaujinti įgūdžius bendrauti su nepažįstamu klientu“.

„Pagrindinis dalyvavimo parodoje tikslas - priminti apie save esamiems klientams, prisistatyti naujiems ir pasiūlyti savo produktus“, - sakė kelionių agentūros „Top Travel“ produktų vystymo ir rinkodaros vadovas Tadas Rimkus. Dalyvavimą parodoje „Adventur“ jis įvardijo kaip abipusę naudą verslui ir vartotojui: „Ne visi užsuka į mūsų kelionių agentūras fiziškai, ne visi kreipiasi e. kanalais, o parodoje turime galimybę gyvai bendrauti su koncentruotu tikslinės auditorijos srautu. Galime išplėsti klientų ratą ir juos sudominti, taip pat dar kartą susitiksime su esamais lojaliais klientais. Keliautojams nauda parodoje – analogiška: jie turės galimybę vienoje vietoje matyti praktiškai visą rinkos pasiūlą. O mūsų stende ras išties labai palankių atostogų pasiūlymų daugiau nei dvidešimčia skirtingų atostogų krypčių. Tokia paroda – gera susitikimų vieta“. „Top Travel“ atstovas žadėjo, jog patenkinti liks visi parodos lankytojai: ir tie, kurie ateis susipažinti su rinka ir tendencijomis, ir tie, kurie atvyks sutaupyti, galės rinktis iš geresnių pasiūlymų nei įprasta.

„Kelionių mugė“ stende, kuriame įsikurs šešios kelionių agentūros, bus pristatytos ryškiausios vasaros sezono tendencijos bei naujienos, vyks įvairios loterijos ir linksmybės. Visi, įsigiję „Tez Tour“ kelionę parodoje, dalyvaus loterijoje kelionei į Kiprą laimėti. O dėmesingesni, pastabesni keliautojai jau ir kelios dienos iki parodos pradžios gali dairytis, ieškoti jiems paruoštų staigmenų.

Atostogų sinonimas – Turkija

Vienas ryškiausių parodos renginių – penktadienį, sausio 23 d., vyksiantis Turkijos pristatymo renginys, skirtas ir keliautojams, ir turizmo specialistams. „Turkija – geidžiamiausias atostogų kraštas jau ne vienerius metus. Daugau nei 30 procentų „Tez Tour“ poilsiautojų renkasi atostogas Turkijoje. Daugeliui jų Turkija jau yra virtusi atostogų sinonimu“, - sakė I. Aukštuolytė. Turkijos turizmo tendencijas bei kurortinius regionus pristatys solidi turizmo delegacija – Turkijos regionų bei viešbučių atstovai. Renginį ves Rolandas Vilkončius, tad linksmybių netrūks. Šalis prisistatys ne tik vaizdais ir intriguojančiais pasakojimais, bet ir per muzikinį, kulinarinį paveldą – parodos lankytojai galės išmokti groti būgneliais, pasivaišinti turkiškais saldumynais bei laimėti prizų.

Kiekvienas parodos lankytojas galės dalyvauti loterijoje, kurioje laimėjęs nemokamai atostogaus Turkijoje su visa šeima. Tad iki susitikimo tarptautinėje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „Adventur“, kuri prasideda jau rytoj, penktadienį, ir šurmuliuos visą savaitgalį!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 19.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.51759505sec.