"Init" televizijos ekranuose – intriguojanti kelionių laida

Jau nuo kovo 6 d. „Init“ televizija kviečia žiūrovus pasinerti į naują, nuotykių kupiną kelionių laidą „Kelionių dienoraščiai. Marokas“. Laidos autorius, žiūrovams jau puikiai pažįstamas, keliautojas ir tyrinėtojas Šarūnas Jasiukevičius parodys ne tik turistams prieinamą Šiaurės Afrikos miestų pusę, bet ir intriguojančią, vietinių saugomą Maroko egzotiką.

Jau pirmoje laidoje žiūrovai sužinos, kodėl einant Šefšaueno senamiesčio gatvėmis galima pasijusti tarsi baseino dugne. Lydimas ryškios pietų saulės Š. Jasiukevičius lankysis vietiniame turguje ir taps gatvės teismo liudininku. Ekranuose atskleidžiama nepadailinta Maroko realybė su eismo taisyklių nesilaikančiais vairuotojais ir svetingaisiais berberais.

„Marokas - ypač spalvinga šalis. Supratau, kodėl garsioms pasaulio asmenybėms tai buvo kūrybos ir įkvėpimo Meka. Tiesa, šalis ne tik dosni savo kultūra ir istorija, bet ir reikalaujanti daug išvermės, kad ir kuo - automobiliu, pėsčiomis ar kupranugariu keliautum. Patys pamatysite, kaip viskas ten nenuspėjama“,- intriguoja laidos autorius Š. Jasiukevičius.

Net 15 miestų apimanti pažintis su šia šalimi prasideda Tanžero miesto gatvėse. Vėliau Š. Jasiukevičius įvairiais keliais ir bekelėmis pasiekia klaidingąją Feso mediną, leidžiasi į užmirštą Mibladeno kasyklą. Kelionė tęsiasi dykumų apsuptoje žaliuojančioje Finto oazėje. Didžiausi iššūkiai Š. Jasiukevičiaus laukė kopiant į aukščiausią Šiaurės Afrikos viršukalnę, prieš kurią keliautojui net Sacharos dykumos karštis ir dulkių audros atrodė kaip malonus nuotykis. Žiūrovai išvys ir įspūdingus Maroko pakrančių vaizdus, Legziros regiono uolėtų krantų raštus.

Laida transliuojama nuo kovo 6 d. kiekvieną penktadienį 20:30 val. per „Init“ televiziją.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52256489sec.