"Grand SPA Lietuva" viešbučiai sulaukė aukšto įvertinimo

Druskininkuose įsikūrę sveikatingumo bei poilsio komplekso „Grand SPA Lietuva“ viešbučiai „Lietuva“ ir „Druskininkai“ iš Turizmo departamento gavo naujus klasifikacijos pažymėjimus. Specialiai sudarytos Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos (LVRA) komisijos sprendimu viešbutis „Druskininkai“ išlaikė savo pozicijas ir toliau yra priskiriamas 4 žvaigždučių klasės kategorijai, o „Grand SPA Lietuva“ vietoj įprastų 3 žvaigždučių pakilo į 3 PLIUS žvaigždučių klasę.

„Kiekvienas įvertinimas mums yra labai svarbus, todėl galime pasidžiaugti, kad nuo seno kurorte gerai žinomas viešbutis „Lietuva“ pirmasis Druskininkuose gavo tokį aukštą įvertinimą“, - sakė „Grand SPA Lietuva“ generalinis direktorius Šarūnas Abramavičius.

Pasak komplekso vadovo, aukštesnė žvaigždučių kategorija klientams užtikrina ne tik aukšto lygio aptarnavimą ir geriausias apgyvendinimo sąlygas, tačiau padeda išsirinkti, kur apsistoti viešnagės kurorte metu.

Vadovo teigimu, viešbutyje nuolat atnaujinami kambariai, tobulinama paslaugų kokybė, investuojant į naujų poilsio erdvių kūrimą, darbuotojų kvalifikacijos kėlimą, įrenginių bei patalpų atnaujinimą, todėl sąlygos atitinka visų klientų poreikius.

„Šis komisijos įvertinimas reiškia, kad dirbame teisinga linkme ir tai mus skatina dar labiau tobulėti rūpinantis savo klientais, - tikino Š. Abramavičius. - Didinsime teikiamų paslaugų įvairovę, sieksime, kad „Grand SPA Lietuva“ vardas būtų gerai žinomas, ne tik Lietuvoje, bet ir kitose šalyse“.

Viešbučiams keliami reikalavimai pagal Europos harmoningos viešbučių ir restoranų asociacijos klasifikavimo sistemą, kuri yra taikoma 15 Europos šalių, o Lietuvoje pradėta taikyti tik 2013 metais.

„Grand Spa Lietuva“ kompleksą sudaro 3 PLIUS žvaigždučių viešbutis „Lietuva“, 4 žvaigždučių viešbutis „Druskininkai“, prabangus apartamentinio tipo 4 žvaigždučių viešbutis „Dzūkija“, viena didžiausių Rytų Europoje gydyklų, odontologijos klinika, SPA namai, vandens pramogų parkas, konferencijų centras, kuriame telpa iki 800 dalyvių, laisvalaikio klubas „Sūkurys“, atviri lauko teniso kortai, kavinės ir restoranai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84384799sec.