Daugiau kaip 80 švietimo įstaigų tarptautinių studijų parodoje

Spalio 8 d. Radisson Blu Hotel Lietuva konferencijų centre įvyks kasmetinė specializuota paroda "Days of International Education" ("Tarptautinių studijų dienos"). Prasidėjęs prieš 10 metų projektas per tuos metus tapo žinomu Lietuvoje ir už jos ribų. Apie ateinančią parodą pasakoja Baltic Council for International Education vadovė Jurgita Gruodienė.

Rudeninėje parodoje "Tarptautinių studijų dienos" bus pristatyta daugiau kaip 80 švietimo įstaigų iš Didžiosios Britanijos, JAV, Kanados, Austrijos, Olandijos, Ispanijos, Čekijos, Norvegijos, Vokietijos ir kt. šalių. Tarp jų – žinomos privačios mokyklos pensionai, valstybiniai profesiniai koledžai, universitetai ir aukštosios mokyklos, tarptautiniai anglų kalbos mokymo centrai anglakalbėse šalyse.

Bakalauro arba magistro laipsnis užsienyje

Populiariausia šalimi įgyti aukštąjį išsilavinimą užsienyje išlieka Didžioji Britanija. Tai galima paaiškinti, pirmiausia, dėka aukštos švietimo įstaigų reputacijos ir išsilavinimo kokybės, kuri atveria perspektyvas įdomiam ir gerai apmokamam darbui. Anglijos universitetų atstovai papasakos apie mokymo programas, stojimo reikalavimus, studijų finansavimą ir apie kitus aktualius gyvenimo ir mokymosi momentus Didžiojoje Britanijoje.

Stojimas į Didžiosios Britanijos universitetus vyksta per centralizuota UCAS organizaciją (Universities and Colleges Admissions Service). Baltic Council for International Education yra UCAS centras Lietuvoje, parodos metu informuosime lankytojus apie ypatumus stojant į Didžiosios Britanijos univeristetus.

Pirmą kartą į parodą atvyksta žinomas Thompson Rivers University universitetas iš Kanados, kuris pristatys daugiau kaip 130 mokymo programų. Ispanijos universitetas Universidad di Navarra kviečia būsimuosius studentus susipažinti su 34 balauro ir 36 magistrantūros programomis. Tradiciškai parodoje dalyvaus universitetai iš Olandijos, taip pat švietimo įstaigos iš Vokietijos, Šveicarijos, Čekijos ir kitų šalių.

Elitinės privačios mokyklos ir nemokami valstybiniai koledžai

Įstoti į pasaulio TOP universitetus – sunkus uždavinys. Pavyzdžiui, geriausi Didžiosios Britanijos universitetai nepripažįsta mūsų vidurinio išsilavinimo atestato. Sprendimas iš šios situacijos yra, baigti vidurinį išsilavinimą užsienyje. Parodoje Vilniuje jūsų laukia susitikimas su Didžiosios Britanijos, Austrijos, JAV, Kanados, Olandijos vadovais ir kitais atstovais.

Šie susitikimai gali tapti lemiami planuojant jaunų žmonių ateitį ir atveriant jiems karjeros kelią. Tokį kelią vienoje iš mūsų parodų atvėrė Gabriela Andrejeva, kuriai buvo suteikta 100% stipendija mokymuisi privačiame Cambridge Tutors College. Vėliau sekė Oksfordo universitetas ir karjeros pradžia Londono vėžinių susirgimų institute.

Mokymas privačiose koledžuose – mokamas. Bet, jei jūsų biudžetas tokios galimybės neleidžia, galite vykti mokintis valstybinėje mokykloje arba į profesinį koledžą, kur mokslas nemokamas.

Parodoje jūsų laukia žinoma Šveicarijos mokykla, kuri ruošia specialistus svetingumo industrijoje, taip pat yra viešbučių, restoranų ir turizmo verslas.

Išsilavinimas užsienyje prasideda nuo tos šalies kurioje studijuosite kalbos žinojimo. Daugeliu atveju tai anglakalbės šalys. Parodoje išsirinkite jums tinkamiausią anglų kalbos kursą ir vykite į Didžiąją Britaniją, JAV, Kanadą, Australiją arba Naująją Zelandiją mokintis anglų kalbos. Nėra laiko – atvykite pas mus į Baltic Council for International ir mūsų konsultantai parekomenduos greičiausią ir geriausią kelią norint išmokti anglų kalbos. Susitikti su Baltic Council specialistais susitikti galėsite ir parodos metu spalio 8 d. Radisson Blu Hotel Lietuva konferencijų centre. Įėjimas į parodą nemokamas. Parodos laikas nuo 11:00 iki 18:00 valandos.

Išsilavinimas užsienyje, tai - visa pramonė, kuri sudaryta iš daugelio ryšių. Vienas pagrindinių parodos tikslų – padėti būsimam studentui išsiaiškinti ir suprasti šią pramonę pristatant švietimo įstaigas – parodos dalyvius, ir galbūt, pasirinkti mokymo įstaigą ir programą, tinkamą būtent jums.

Ateikite, susipažinkite ir išsirinkite teisingai!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93364096sec.