Ilgasis renginių maratonas Trakuose

Šiemet žiema ypatingai gera jauniausiam Lietuvoje-Trakų kurortui. Ištisus metus šiame mieste žmones vilioja ežerai: vasarą- maudynėmis, o žiemą- slidžiomis ledo linksmybėmis. Šaunu, jog be gamtos stebuklų mieste netrūksta renginių. Renginių maratonas, ypatingai prasidėsiantis meilės diena, baigsis tik po Lietuvos valstybės atkūrimo dienos paminėjimo.

Jau vasario 13 dieną nuo pat ryto mieste šurmuliuos seniūnijų žiemos sporto žaidynių komandos, kurios rajono gyventojus ir svečius kvies į slidinėjimo, smigio, poledinės žūklės, stalo teniso, šaškių ir ledo ritulio varžybas (www.trakai.lt). Tuo pačiu metu ne tik ant ledo, bet ir danguje bus linksma.

Nuo vasario 13 iki vasario 16 dienos mieste vyks tikslaus nusileidimo čempionatas „Trakai 2010“ ir „Oro šventė“. Programoje ne tik varžybiniai skrydžiai, bet ir varžybos Valentino poroms, parasparnių ir skraidyklių aerobatika, motorizuotų parasparnių bei skraidyklių išdaigos ore, grupiniai skrydžiai, sportinių, pramoginių ir vaikiškų aitvarų pasirodymai, aviamodelių lenktynės, šuolis su parasparniu iš motorizuoto parasparnio, oro baliono, parasparnių triatliono varžybos, snieglenčių, lėkščių su oro pagalvėmis turnyras, šviečiančios dekoracijos, motoparasparnių varžybos - nusileidimas į taikinį (www.orosvente.lt).

„Palinkėkime visiems daugiau saulės, šviesos ir meilės!“ Taip šiais metais į Trakų miesto užgavėnes kvies miestelėnus ir svečius. Programoje užgavėnių šaukliai šturmuos miestą ir ragins ateiti į: užgavėnių jomarką, kuriame vyks lauko prekyba, veiks ,,bendruomenių kiemeliai“, už oracijas, liaupses, eiles, dainas ir kitokią kūrybą bus pardavinėjami blynai, žygiuos užgavėnių kaukių paradas, bus skelbiamas blynų valgymo čempionatas „Paskutinės Lašininio vaišės“, nemokamai vaišinsimės Ubagų koše, ieškosime „Užgavėnių šventės prasmės“ teatralizuotu užgavėnių pasirodymu. Šventės kulminacija sieksime padanges, nes mus visus stebins Kanapinio ir Lašininio kova, kurios pralaimėtojas bus ištremtas lėktuvu ,,Cessna 172‘‘. Atomazgoje pasveikinsime saulę “Morės deginimu”. Palinkėkime visiems „daugiau saulės, šviesos ir meilės“ Trakuose!

Valentino dienos vakaras alsuos romantika: romantišką vakarienę jausmingoje muzikoje Jums ruoš restoranas „Remus“ (www.remus.lt ), „Trakai resort & SPA“ (www.trasalis.lt ), „Karališka Senoji Kibininė“ (www.kibinas.lt). Padovanokite romantiką savo mylimiausiems!

Istoriniame mieste iškilmingai minėsime Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Šią dieną bus pagerbti labiausiai nusipelnę asmenys, kurie 2009 metais vystė socialinę-ekonominę plėtrą Trakų rajone. Nenuostabu, jog Trakų miesto harizmatiškiausiems ir kūrybingiausiems numatytos garbingos Kunigaikščio Vytauto Didžiojo nominacijos bei apdovanojimai (www.trakai.lt) .

 

Trakų turizmo informacijos centras

Vytauto g. 69, LT–21001 Trakai

Tel./faks. (8~528) 51934; El.p. [email protected]

www.trakai.lt

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98844194sec.