Trakų turizmo projektai- vieni sėkmingiausių Lietuvoje

Š.m. gruodžio 14 dieną, kaip ir kasmet, prieš gražiausias metų šventes, Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos skelbė konkurso „Sėkmingiausias metų turizmo projektas“ rezultatus. Simboliškai apdovanojimai buvo teikiami Vilniaus televizijos bokšte – aukščiausiame Rytų Europos statinyje. Tokiais apdovanojimais siekiama, jog šauniausios turizmo sektoriaus veiklos idėjos, projektai taptų žinomi ir skatinami. Konkurso dalyviai buvo vertinami pagal indėlį gerinant Lietuvos turizmo įvaizdį, inovatyvumą, konkurencingumą, pasiektus veiklos rezultatus, taip pat buvo vertinamos gautos pajamos, investicijos, aptarnautų turistų ir įgyvendintų informacinės sklaidos priemonių skaičius. Buvo atsižvelgta ir į dalyvavimą rinkodaros ar prisistatymo renginiuose užsienyje, rekomendacijas, 2010-aisiais gautus apdovanojimus, pozityvius žiniasklaidos vertinimus.

Ne išimtis ir Trakai. Trakų miestas šių metų nominacijose skambėjo net keturis kartus, o jau dabar galime pasidžiaugti 2-os vietos apdovanojimais už „Sėkmingiausią 2010 nekomercinį turizmo rinkodaros projektą“ bei už „Sėkmingiausią 2010 metų turizmo iniciatyvą“. Į iškilmingą apdovanojimų ceremoniją iš Trakų vyko Trakų Meras Vincas Kapočius, VšĮ Trakų turizmo informacijos centro direktorė Laima Balčytienė ir VšĮ Irklavimo muziejus direktorė Rima Karalienė.

Nacionalinė Kurortų asociacija Trakų turizmo informacijos centrą nominavo "Sėkmingiausio 2010 metų turizmo informacijos centro Lietuvoje" nominacijai. O Trakų turizmo informacijos centras pateikė paraiškas į nominacijas: "Sėkmingiausias 2010 nekomercinis turizmo rinkodaros projektas", VšĮ Irklavimo muziejus Trakuose ( http://www.academia.lt/) - „Sėkmingiausia 2010 metų turizmo iniciatyva" ir kaimo turizmo sodybą " Riterio krantas" ( http://www.riteriokrantas.lt/) - "Sėkmingiausiai 2010 metų kaimo turizmo paslaugų teikėjas" nominacijai.

Trakų TIC leidinys, „Trakų krašto gidas“, antrosios vietos laimėtojas už „Sėkmingiausią 2010 nekomercinį turizmo rinkodaros projektą“, buvo išleistas penkiomis kalbomis, 27 tūkstančių egz. tiražu, platinamas tarptautinėse turizmo parodose: Lenkijoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Latvijoje, Vokietijoje. Išsiųstas į septynis turizmo informacijos centrus užsienyje, dalijamas verslo, pažintinių turų po Trakų kraštą dalyvaujantiems užsienio žiniasklaidos atstovams ir kelionių organizatoriams. Leidinį galima gauti visuose didžiųjų miestų, kurortų ir kurortinių teritorijų turizmo informacijos centruose.

Vienintelis irklavimo muziejus Trakuose buvo apdovanotas antra vieta iš dvidešimties nominuotų. Vykdyta apklausa-balsavimas internete buvo tikrąja to žodžio prasme karštas: Irklavimo muziejus, internautų dėka, lipo ant kulnų tašku į tašką, bet nusileido pirmajam ledo skulptūrų parkui prie Platelių ežero.

Sveikiname Trakuose inicijuotų ir įgyvendintų projektų autorius, tikimės inovatyvių idėjų, kūrybingumo ir kuo geresnių rezultatų ateinančiais 2011 metais.

    

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47230196sec.