Trakai – Kalėdų senelių sostinė!

Toli, labai toli Šiaurėje, begalinėse sniego platybėse, šiltoje miško trobelėje gyvena tikrų tikriausias Kalėdų senelis su būriu šaunių nykštukų, elfų, elnių ir baltų meškų. Ištisus metus senelis gauna daugybę vaikų laiškų, juos skaito, dovanas kartu su savo padėjėjais ruošia. Kai žiema artėja, ištraukia gražiąsias roges, elniai žemėlapiuose visus dangaus kelius patikrina.

Kai pasaulį užkloja balto sniego paklodė, prisikrovęs pilną maišą dovanų, daug šypsenų ir baltų snaigių, skuba Kalėdų senelis į kiekvieną namą, kur geri vaikai gyvena, kad išpildytų slapčiausias jų ir suaugusiųjų svajones bei troškimus. O kas buvo ypatingai geras per tuos metus, tai netgi gali pamatyti dangumi kartu su žvaigždėmis skriejantį Senelį, jo plačią šypseną ir ilgą barzdą...

Graži pasaka vaikams, pasakytumėte... Bet ši pasaka labai greitai pavirs tikrove, kurioje bus ypatinga proga pajusti Kalėdų dvasią, persikelti į stebuklingą Kalėdų senelio ir jo pagalbininkų karalystę... Puiki proga pasėdėti Kalėdų seneliui ant kelių ir timptelėti jam už barzdos, į ausį savo svajones papasakoti. O Senelio padėjėjai neleis nuobodžiauti ir šalti, kvies dalyvauti linksmuose žaidimuose, nusišypsoti ir šią akimirką užfiksuoti.

Tereikia atvykti į Kalėdų senelių rezidenciją – KALĖDŲ SENELIŲ SOSTINĖJE – TRAKUOSE ir savo akimis išvysti, stebuklingus nuotykius patirti.

Būtent čia, vietoje, nuo senų laikų garsėjančioje daugiakultūriškumu, legendinės Trakų salos pilies fone, nuostabios gamtos lopšyje apsilankys Kalėdų seneliai iš Vokietijos, Lenkijos, Rusijos. Jie susitiks su mūsų seneliu Kalėda, pasidalins savo šalių Kalėdų šventimo tradicijomis su dideliais ir mažais vaikučiais, tėveliais, mamytėm, seneliais !

Nuo gruodžio 9 d. iki sausio 8 d. savaitgaliais gražioje trobelėje priešais Trakų salos pilį Jūsų lauks vis kitos šalies Kalėdų senelis su būriu šaunių draugų. Jie seks Kalėdų pasakas, koncertuos meno kolektyvai, veiks kalėdinė mugė, vyks nuotaikingi konkursai, rungtys, žaidimai, visi norintys galės išbandyti savo jėgas sportinėse rungtyse bei varžybose. . Žiemos popietes galėsite praleisti su gera muzika nuo klasikos iki džiazo įvairiose Trakų miesto koncertinėse erdvėse.

O kad šilta būtų ne tik širdyje, bet ir kojų pirštų galiukuose, Kalėdų seneliai kvies pasiekti kalėdinio rekordo Kalėdų senelių sostinėje – Trakuose su legendiniu sūriu DŽIUGAS.

Tikros Kalėdų tradicijos, tikros emocijos ir tikras skonis – vienoje vietoje!

O kad visa tai įamžintumėte ir pasidalintumėte įspūdžiais su artimaisiais, nuo gruodžio 10 d. veiks specialius Kalėdų ir Naujųjų metų paštas! Kiekvienas apsilankęs turės nepakartojamą progą įsigyti originalų atviruką, pažymėti jį i vieninteliu Lietuvoje Trakų Kalėdų senelių sostinės antspaudu ir išsiųsti jį artimiesiems. Prisiminsime senas geras laiškų rašymo tradicijas. Paprastas simbolis, kuris sušildo kiekvieno širdį.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.10897112sec.