Pirmą kartą į Vilnių atvyks šimtai verslininkų, ieškančių vietų ir tiekėjų konferencijoms

Vilniuje, pirmajame iš Baltijos jūros regionų, vasarį vyks specializuota konferencijų turizmo kontaktų mugė CONVENE, kurioje dalyvaus apie 120 užsienio įmonių, kurios domisi tarptautinių renginių organizavimo galimybėmis. Vasario 13 – 14 d. Lietuvos parodų ir konferencijų centre LITEXPO vyksiančiame renginyje savo paslaugas ir produktus pristatys viešbučiai, kelionių agentūros, konferencijų centrai ir biurai, netradicinės renginių organizavimo vietos iš 7 valstybių: Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Suomijos, Švedijos ir Rusijos.

„Tokio lygio renginys Baltijos jūros šalyse vyks pirmą kartą ir labai džiaugiuosi, kad jis organizuojamas Vilniuje. Į CONVENE atvyks daugybė agentūrų, asociacijų atstovų, kurie ieško, kur rengti konferencijas, kur apgyvendinti, kokį maistą užsakyti, ir esu tikras, kad ir parodos lankytojai, ir dalyviai ras bendrą kalbą. Šio projekto naudą pajus ne tik Vilniaus miesto, bet ir visos Lietuvos verslas, gims nauji tarptautiniai projektai, bus kuriamos naujos darbo vietos. Šis renginys Vilniuje taps tradiciniu, nors tokios galimybės siekė ir kitos šalys“, - sakė Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Šis projektas išskirtinis tuo, kad viešbučiai, agentūros ir Lietuvos parodų ir kongresų centras „Litexpo“, suprantantys konferencijų turizmo naudą, prie projekto prisideda suteikdami užsienio įmonėms, atvykstančioms specialiai į mugę, nemokamą apgyvendinimą ir renginio organizavimo paslaugas.

„Organizuodami CONVENE norime parodyti konferencijų organizatoriams mūsų turimą infrastruktūrą, konferencijoms tinkamas erdves ir profesionalų paslaugų lygį, tarpininkauti verslo kontaktų užmezgimui. Tad dalyvauti šioje parodoje kviečiame visus Lietuvos paslaugų tiekėjus“, – teigė VšĮ Vilniaus turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro direktorė Jolanta Beniulienė.

Konsultacijas rengiant šią turizmo parodą teikia Didžiosios Britanijos įmonės „Kennedy Integrated Solutions“ ekspertas Paul Kennedy, puikiai žinomas ir vertinamas tarptautiniame konferencijų versle, sėkmingai įgyvendinęs ne vieną panašų projektą Europoje, Azijoje, Australijoje, Šiaurės Amerikoje. Balkanų šalyse panašus projektas trunka jau penkerius metus.

Pagrindinis renginio organizatorius yra VšĮ Vilniaus turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras. Projekto partneriai: Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, agentūros „Baltic Travel Group“ ir „ViaConventus“ bei Vilniaus viešbučiai: Radisson Blu Lietuva, Narutis, Artis, Novotel, Holiday Inn, Le Meridien ir naujai duris atvėręs Kempinski.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72639799sec.