Vilniuje vyks Foursquare savaitė

Kitą savaitę Vilniuje ir visoje Lietuvoje prasideda „Foursquare savaitė“. Akcijos pradžioje, kaip ir kasmet, žymima balandžio 16 diena, kurią visas pasaulis švenčia tarptautinę Foursquare dieną – inicijuojamos masinės akcijos bei kiti įvairūs renginiai, į kuriuos įsijungia Foursquare socialiniame tinkle užsiregistravę objektai – kavinės, barai, restoranai, parduotuvės, teatrai, muziejai, meno galerijos ir kitos miestiečių bei miesto svečių pamėgtos lokacijos.

Populiarinant Foursquare Lietuvoje, 2011 metais, tarptautinės Foursquare dienos proga (angl. „four“ - keturi, „square“ - kvadratas, taigi keturi kvadratu – 16), pirmą kartą inicijuota akcija Vilniuje iš vienos dienos virto į visą savaitę trunkantį nuolaidų, akcijų bei premijų lietų. Specialius pasiūlymus savo telefonuose peržiūrėjo daugiau nei 590 vartotojų, specialiais pasiūlymais pasinaudojo daugiau kaip 80 vartotojų. Šiuo metu Foursquare besinaudojančių skaičius pasiekė daugiau kaip 2000 vartotojų ir jis nuolatos auga. Lietuvą vis labiau užkariaujant Foursquare geo-socialiniam tinklui, šiais metais rengiama jau trečioji „Foursquare savaitė“ Vilniuje ir visoje Lietuvoje vyks balandžio 15 – 21 dienomis.

Naudotis Foursquare paprasta - tereikia susikurti vartotojo paskyrą ir į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti nemokamą programėlę. Tuomet belieka pasinerti į žaidimą: susikviesti draugus, lankant įvairias vietas jose „atsižymėti“ („check in“), kai kur gauti premijų, nuolaidų.

Foursquare - „Ar tai, ką tu matai kasdien pažįsti?“

Vilniaus turizmo informacijos centras Foursquare savaitės metu savo lankytojus šį kartą pasitiks ne tik su šypsena veide, tačiau ir su kiekvieną kartą apsilankius atrakinamu specialiu pasiūlymu. Puikus patarėjas turiningam laikui sostinėje vilniečius bei miesto svečius žada pradžiuginti kompaktiniais diskais „10 paslapčių, kaip atrasti Vilnių“ bei miesto suvenyrais vien tik už paspaudimą „Check-in“.

Visos Foursquare savaitės metu, Vilniečiams ir miesto svečiams bus siūloma ir išskirtinė galimybė pasinaudoti virtualiu Vilniaus miesto žemėlapiu. Moderniu gidu tapsiantis Vilniaus turizmo informacijos centro kuruojamas Foursquare puslapis - https://foursquare.com/explorevilnius, atskleis neatrastas Vilniaus vietas ir pasakos jų nepaprastas istorijas kiekvienam Vilniaus miesto atradėjui.

Specialių pasiūlymų skaičius nuolatos auga

Visas premijas siūlančias vietas savo mieste jau dabar galima rasti pažymėtas Foursquare savaitės žemėlapyje, taip pat ir akcijos puslapyje – http://facebook.com/FoursquareSavaite bei programėlėje telefone ir interneto svetainėje veikiančioje atradėjo skiltyje (angl. Explore). Specialių pasiūlymų skaičius bei premijas ir įvairias nuolaidas siūlančių vietų mieste skaičius nuolatos auga. Visą Foursquare savaitės dalyvių sąrašą planuojama paskelbti tarptautinę Foursquare dieną - balandžio 16-ąją.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.62540388sec.