Planuokime 2014 metų Vilniaus renginius!

Vilniaus kultūriniai renginiai tampa vis svarbesne turistų traukos ir miesto įvaizdžio priemone. Didžiulį susidomėjimą sostinės kultūriniais renginiais patvirtina Vilniaus turizmo informacijos centro palaikomos svetainės www.vilnius-events.lt lankytojų statistika. Per pirmuosius aštuonis 2013 metų mėnesius svetainė jau buvo aplankyta daugiau kaip 537 000 kartų. Šių metų pradžioje atnaujinta svetainė www.vilnius-events.lt veikia trimis kalbomis (lietuvių, anglų, rusų) ir tampa vis svarbesniu informacijos šaltiniu ne tik lietuviams, bet ir svečiams iš užsienio. Užsienio lankytojų tarpe pirmauja britai, rusai, suomiai bei prancūzai.

Svetainėje www.vilnius-events.lt galima pasitikrinti kasdien Vilniuje vykstančius renginius; pagal čia esančią informaciją kasmet leidžiamas ir leidinys „Vilniaus renginių kalendorius 2014“. Pagrindiniai ateinančių metų renginiai atrenkami kiekvieną rugsėjį, todėl labai svarbu, kad organizatoriai kuo anksčiau atsiųstų informaciją apie planuojamus renginius, pateiktų datas bei programas.

„Jau ketveri metai, kai aktyviai dirbame su renginių informacijos sklaida lietuviams bei užsieniečiams. Dar turime pasistengti, kad efektyviau išnaudotume kultūrinius renginius, kaip priemonę užsienio turistų pritraukimui. Jau dabar sulaukiame užklausimų apie Šv. Kalėdų sostinėje programą, kurios teiraujasi užsienio žurnalistai. O kelionių organizatoriai jau planuoja atsivežti turistų grupes į Vilniuje kasmet vystančią Kaziuko mugę. Užsieniečiai įpratę gauti renginių datas ir programas gerokai iš anksto“ – teigia Vilniaus turizmo informacijos centro direktorė Jolanta Beniulienė.

Renginių organizatoriai gali naudoti svetainę www.vilnius-events.lt kaip puikią ir nemokamą priemonę informacijos apie renginius sklaidai. Tai vienintelė svetainė, kurioje skelbiami įvairiausių kategorijų renginiai: greta didžiųjų festivalių, kalendorinių švenčių, svarbių parodų ir koncertų galima pamatyti ir edukacines programas, renginius po atviru dangumi. Kiekvienas svetainės lankytojas lengvai ras renginį pagal ieškomą tipą, datą ar raktinį žodį.

RENGINIŲ ORGANIZATORIAMS:
Renginių atranka į 2014 metams skirtą leidinį vyksta iki rugsėjo 13 d., informaciją galima siųsti el. paštu [email protected]. Tel. pasiteiravimui: 8 5 250 5895.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80768108sec.