Šį šeštadienį – jubiliejinis šokio festivalis «Ant stogo»

Balandžio 5 d. (šeštadienį) Vilniuje, Lietuvos vaikų ir jaunimo centre (Konstitucijos pr. 25) vyks jubiliejinis dešimtasis šokio festivalis „Ant stogo“. Didžiojoje LVJC scenoje pasirodys per 1000 jaunųjų šokėjų iš visos Lietuvos kultūros ar laisvalaikio centrų, šokio studijų bendrojo lavinimo mokyklų. Nuo 11.00 val. prasideda jaunesniųjų dalyvių (iki 9 m.) šokio kompozicijų konkursas, o 16.00–19.00 val. sceną ir žiūrovų dėmesį valdys vyresniųjų (iki 19 m.) šokėjų grupės. „Vaikai mėgsta šokti, nepaisant lengvo jaudulio jiems patinka pasirodyti scenoje ir būti įvertintiems už savo pasiekimus. Jau dešimtį metų gyvuojantis, augantis ir kaskart pasiūlantis ką nors naujo mažųjų šokėjų festivalis „Ant stogo“ puikus to įrodymas, – pasakoja Vilma Smaliukienė, festivalio organizatorė. – Viena iš šių metų naujienų yra tai, kad jaunieji šokėjai iš salėje susirinkusių žiūrovų galės patys pasirinkti keletą komisijos narių, nepabūgusių scenoje pademonstruoti savo šokio gabumų, kompozicijos, choreografijos išmanymo“.

Šokio kompozicijas vertins ir patarimus dalins taip pat ir profesionalūs šokėjai, choreografai bei šokio pedagogai: Rima Panuškytė – Kauno valstybinio muzikinio teatro baleto šokėja-solistė, televizijos projekto „Tu gali šokti” dalyvė, Vytautas Mackonis – profesionalus šokėjas, šokių treneris, Rugilė Dailidaitė – šokėja, choreografė, trenerė, studijos RE_D įkūrėja, Airidas Šešetas – šokėjas, TV projekto „Tu gali šokti“ prizininkas ir Nerilė Senulytė – šokėja, LNK projekto „Kviečiu šokti“ dalyvė.

Festivalio organizatoriai – Vilma Smaliukienė, Lietuvos vaikų ir jaunimo centro renginių ir projektų skyriaus vadovė ir Mantas Svirskys, TV projektų „Auksinis balsas“, „Romeo ir Džiuljeta“, „Kviečiu šokti“, „Pažadinta aistra“ choreografas.

Apie Lietuvos vaikų ir jaunimo centrą

Lietuvos vaikų ir jaunimo centras – didžiausia įstaiga Lietuvoje, besivadovaujanti neformaliojo ugdymo principais ir siūlanti šimtus įvairiausių užsiėmimų ir veiklų vaikams, jaunimui ir suaugusiems. LVJC vyksta sporto, šokių, dailės, muzikavimo, kūrybiškumo ir asmeninių savybių ugdymo bei daugelis kitų užsiėmimų, centras organizuoja neįgaliųjų ugdymui pritaikytas veiklas. Lietuvos vaikų ir jaunimo centras taip pat rengia neformaliojo vaikų švietimo mokytojų kvalifikacijos tobulinimo programas, rengia asmenybės ugdymui, tolerantiškos ir kūrybiškos visuomenės skatinimui skirtus projektus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88655305sec.