Ilgai lauktas dviračių draudimas – jau Lietuvoje

Dviratis tampa vis populiaresne transporto priemone. Didėjant jų skaičiui gatvėse – daugėja ir vagysčių. Remiantis Informatikos ir ryšių departamento prie LR vidaus reikalų ministerijos statistiniais duomenimis, per pirmąjį šių metų pusmetį šalyje užregistruota 621 dviračių vagystė. Tačiau dviračio saugumu galima pasirūpinti iš anksto.

Šiltuoju metų laiku į gatves išvažiuoja vis daugiau dviratininkų ir dviračių vagystės tik suintensyvėja. Policijos pareigūnai primena nepalikti dviračių nerakinamose namų laiptinėse ar nestiklintuose pirmųjų aukštų balkonuose, o jį paliekant prirakinti patikima spyna.

Tačiau, jei dviratis yra pavagiamas, patirtus nuostolius sumažinti gali padėti draudimas. Vieną didžiausių draudimo naujovių šalyje – dviračio draudimą – jau galima įsigyti ir „Perlo“ terminaluose. Greita ir patogi paslauga suteiks galimybę apsidrausti ne tik vagystės ir avarijos, bet ir nelaimingo atsitikimo atveju.

„Perlo draudimo brokeris“ platina draudimo paslaugą, kuri yra viena iš pirmųjų Lietuvoje. Pasak UADBB „Perlo draudimo brokeris“ generalinio direktoriaus Nerijaus Giedraičio, dviračio draudimas atlygins nuostolius, jei dviratis bus sugadintas avarijos metu arba pavogtas viešoje vietoje. „Taip pat nuostoliai bus atlyginti tuo atveju, jei važiuojant dviratininkas susižalos arba dėl jo kaltės bus padaryta žala kitam asmeniui ar jo turtui“, – pasakojo N. Giedraitis.

***

Dviračio draudimą galima įsigyti vos per kelias minutes bet kuriame iš 2000 „Perlo“ terminalų. Šis produktas yra unikalus tuo, kad yra aiškiai apibrėžtos draudimo sumos ir rizikos, o kaina prieinama – 20 eurų metams. „Perlo draudimo brokeris“ taip pat siūlo privalomą civilinį automobilio, autoįvykio kaltininko, būsto, kelionių draudimą ir techninės pagalbos bei pagalbos namuose paslaugas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.39005804sec.