«Kabakas» – plačiausias alaus pasirinkimas Klaipėdoje

2013-06-07, Klaipėdoje duris atveria alaus baras „Kabakas“. Naujoje alinėje galima paskanauti 17 rūšių pilstomo alaus, paklausyti senos geros roko muzikos ir įvertinti originalų baro interjerą.

Alaus baro „Kabakas“ pavadinimas simbolizuoja „paskutinę jėgą“, „galią“– tą šis žodis reiškia tarminėje lietuvių kalboje. Baras įsikūrė vietoj uostamiesčio gyventojams žinomo restorano „Anikės kinai“.

Gausus pasirinkimas

„Manome, kad bare „Kabakas“ bus didžiausias pilstomo alaus pasirinkimas Klaipėdoje. Siekiame, kad alaus kainos būtų patrauklios klientams ir priverstų sunerimti mūsų konkurentus“,– tikisi baro savininkas Kęstutis Vaišvila.

„Kabake“ pilstomas populiarias pasaulyje kvietinis alus „Erdinger“, visuose žemynuose pripažintas daniškas „Carlsberg“, čekiški „Budweiser“ ir „Nymburg Postriženskė“, 2012 m. geriausias Europoje „Blanche de Namur“, belgiškas „Hoegaarden“, vokiškas „Tucher“, airiškų tradicijų „O‘Hara‘s Irish“ ir „Murphy‘s Keg“, vyšninis „Bacchus Kreikenbier“, 4 rūšių „Švyturys“ ir kt.

Prie alaus lankytojams siūloma nebrangių užkandžių (6–9 Lt) ir karštų patiekalų, pavyzdžiui, karkos ar šonkauliukų.

„Kabako“ interjeras sukurtas siekiant jaukumo: iš Anglijos atgabentos baro kėdės, ant sienų įkurdinti humoristiniai paveikslai.

„Stengėmės, kad baro aplinka nuteiktų pozityviai ir į jį visada norėtųsi sugrįžti“,– teigia K.Vaišvila.

Transliuos varžybas

Bare skambės sena gera roko muzika, įrengtuose ekranuose bus stebimos tiesioginės svarbiausių varžybų transliacijos, vyks stalo žaidimų turnyrai. Baras talpina apie 70 lankytojų, dar iki 150 jų telpa bendroje baro ir restorano „Anikės teatras“ lauko terasoje.

Verslininkai Kęstutis ir Lina Vaišvilos valdo ne tik barą „Kabakas“ ir restoraną „Anikės teatras“, bet ir praėjusių metų lapkritį atidarytą kokteilių barą „Haze“.

„Džiaugiamės, kad „Haze“ tapo mėgiama jaunimo pasilinksminimo vieta, ir tikimės, kad „Kabakas“ taip pat atras savo lankytoją“,– viliasi artimiausiu metu permainas restorane „Anikės teatras“ planuojantis K.Vaišvila.

Baro „Kabakas“ įkurtuvių proga– nemokami užkandžiai lankytojams. Atidarymo vakarą svečius aptarnaus ir jo savininkai Lina bei Kęstutis.

Baras atidaromas penktadienį, birželio 7 d., Sukilėlių g. 6, Klaipėda.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77338195sec.