Madingoje Vilniaus gatvėje – daugiau vietų pavalgyti šeimoms su mažyliais

Vietų pavalgyti šeimoms su mažais vaikais stokojančioje vienoje madingiausių Vilniaus vietų – Vilniaus g. – duris atvėrė modernus visai šeimai skirtas restoranas. Senamiesčio širdyje atidarytos naujos koncepcijos „Čili“ picerijos erdvės suplanuotos taip, kad čia vienu metu galėtų valgyti ir darbo reikalus aptarti norintys verslo partneriai, ir privatumo ieškančios draugų kompanijos, ir šeimos su nenustygstančiais mažyliais.

„Vilniaus gatvė – vienas didžiausių traukos centrų sostinėje. Čia įsikūrę daug barų, savaitgalio vakarais pritraukiančių pavakaroti norinčių vilniečių ir miesto svečių. Tačiau iki šiol trūko vietų, kur būtų galima kokybiškai pavalgyti. Šią vietą naujam restoranui pasirinkome ne atsitiktinai. Moderni ir energinga Vilniaus gatvės atmosfera puikiai atspindi ir atsinaujinusį bei modernų „Čili picos“ identitetą. Stengėmės, kad naujoji mūsų koncepcija kokybiškai papildytų šią Senamiesčio erdvę. Be to, didelį dėmesį skyrėme picerijos pritaikymui šeimoms su vaikais. Iki šiol šeimas dienos metu pritraukiančioje gatvėje trūko vietų joms pavalgyti,“ – teigia „Čili picos“ tinklo direktorė Giedrė Kvedaravičienė.

Vienoje iš dviejų didžiųjų salių naujoje „Čili“ picerijoje didelė erdvė skirta vaikams, kur mažieji gali žaisti, piešti, bendrauti ar žiūrėti animacinius filmukus. Picerijos erdvės suplanuotos taip, kad krykštaujantys mažyliai neblaškytų ramiai papietauti ar pavakarieniauti atėjusių svečių.

Picerijos erdvės ir naujos koncepcijos interjeras pasižymi demokratiška atmosfera, patogiu išplanavimu, šviesiomis spalvomis, moderniomis detalėmis. Tiek naujos picerijos Vilniaus g., tiek atnaujinamos Didžiojoje g. interjerą kūrė žinoma architektūros studija „Plazma“. Viena esminių architektams tekusių užduočių – sukurti maisto skonį išryškinantį restorano interjerą.

„Jokių ryškių spalvų ir margų derinių – taip galėčiau apibūdinti picerijoms sukurtą foną skoniui. Juk ant margos staltiesės picos galima net nepastebėti, ji tiesiog susilies su aplinka, atrodys nepatraukli. Bet baltame fone ji gali puikiai atsiskleisti ir prašyte prašytis suvalgoma. Kūriau interjerą, siekdama, kad jis ne blaškytų, o padėtų pamatyti ir pajusti maisto skonį,“ – patirtimi kuriant picerijų interjerą dalinasi architektė Laura Janavičiūtė.

Naujas modernus ir šiuolaikiškas „Čili picos“ interjeras atspindi besikeičiančią vieno seniausių restoranų tinklų Lietuvoje dvasią.

„Keičiasi laikai, kaičiasi kartos ir vartotojų  lūkesčiai. Keičiamės ir mes. „Čili pica“ nebėra tokia, kokia buvo prieš 10-15 m. Tai, ką naujose ir atnaujintose picerijose mato mūsų svečiai, atspindi pasikeitusią mūsų vidinę kultūrą. Dabar drąsiai galime sakyti, kad keičiamės iš esmės: nauji picų receptai, atnaujintos patiekalų kategorijos, naujos picerijų vietos, nauji interjerai,“ – sako picerijų tinklo vadovė.

„Čili picos“ tinklo plėtra ir atnaujinimas – vienas pagrindinių strateginių bendrovės žingsnių šiais metais. Be picerijos Vilniaus g., duris atvėrė dar vienas naujas „Čili“ restoranas Žirmūnuose. Su nauju „Čili picos“ įvaizdžiu jau spėjo susipažinti ir Kauno bei Klaipėdos gyventojai. Šiuose miestuose pavasarį atidaryta po atnaujintą piceriją. Atnaujinimo darbai jau baigiami ir viename pagrindinių „Čili picos“ restoranų Vilniaus Didžiojoje gatvėje. O rudenį atsidarys dar viena nauja picerija Vilniaus Žalgirio gatvėje.  Iš viso į picerijų tinklo plėtrą ir atnaujinimą „Čili“ šiais metais investuoja iki 1 mln. EUR.

Investicijas į picerijų tinklo koncepcijos atnaujinimą „Čili“ pradėjo pernai. Bendrovė 2014 m. daug investavo į vidinius pertvarkymus, naujų valdymo sistemų diegimą, efektyvesnį verslo valdymą. Šių metų investicijos matomesnės picerijų svečiams. Be padalinių atnaujinimo, visame tinkle atnaujintas ir meniu. Nuo praėjusių metų pabaigos siūlomos naujos receptūros itališkos picos, šiais metais atnaujinamos visos patiekalų kategorijos: nuo sriubų iki desertų.

Apie „Čili picą“

„Čili pica“ yra vienas seniausių Lietuvoje restoranų tinklų, veiklą pradėjęs 1997 m., ir didžiausias lietuviškų restoranų tinklas Baltijos šalyse. Šiuo metu „Čili pica“ turi 44 nuosavus restoranus Lietuvoje ir Latvijoje. Taip pat 20 “Čili pica“ restoranų Lietuvoje ir Latvijoje, veikiančių pagal frančizę. „Čili pica“ siūlo virš 40 įvairių picų bei daugiau kaip 30 karštų patiekalų, salotų, užkandžių, pusryčių ir vaikų  patiekalų. Restoranai Lietuvoje veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Nidoje, Utenoje, Druskininkuose, Marijampolėje, Kėdainiuose, Palangoje ir Šventojoje.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37818193sec.