Antrą kartą sostinėje vyks Vilniaus gastronomijos savaitė

Vilniaus gastronomijos savaitė vėl kviečia vilniečius ir miesto svečius rezervuoti vietas į jau antrus metus iš eilės vykstančius gastronominius renginius sostinėje. Vilniaus gastronomijos savaitėje dalyvauja tik išskirtiniai, saviti restoranai, kurių šefai yra tikrasis restorano veidas ir pasididžiavimas, drąsiai eksperimentuoja ir pristato naujausias restoranų kultūros tendencijas, todėl niūrius lapkričio vakarus praskaidrins naujos, neatrastos Vilniaus vietos, puikus maistas ir bendravimo džiaugsmas.

Nuo 2015 m. lapkričio 16-22d. imtinai net 26 sostinės restoranai siūlys lankytojams specialų degustacinį valgiaraštį, kurio kaina 1 asmeniui, pasirinktinai -10 EUR (dviejų patiekalų meniu ) arba 20 EUR (trijų patiekalų meniu).

Vilniaus gastronomijos savaitę taip pat papuoš "Kino pavasario" gurmaniški kino seansai bei specialiai šiai progai parengtos teminės ekskursijos LDK Valdovų rūmuose "Istoriniai gardėsiai Lietuvos Didžiojoje kunigaikštystėje". "Kulinarijos studija" surengs net dvi Cinema Gourmet vakarienes, vilniečius ir miesto svečius kvies Baltijos maisto ir gėrimų paroda BAF, vyksianti lapkričio 20-22d.

Praėjusiais metais vykęs gurmaniškas renginys sostinėje buvo labai sėkmingas. 18 savaitėje dalyvavusių restoranų sulaukė didelio lankytojų srauto, žiniasklaidos dėmesio, o iniciatyva buvo apdovanota Valstybinio turizmo departamento prizu "Už sėkmingiausią 2014 metų turizmo projektą".

Vilniaus gastronomijos savaitę organizuoja Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija, Lietuvos parodų ir kongresų centras "Litexpo" ir Vilniaus miesto savivaldybė.

Daugiau informacijos apie renginį ir jo dalyvius galima sužinoti facebook paskyroje arba žemiau nurodytais kontaktais: www.facebook.com/gastrosavaite

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.64182091sec.