airBaltic skraidins į penkis Pasaulio futbolo čempionato miestus Rusijoje

Latvijos oro linijos „airBaltic“ vasarą vykdys skrydžius penkiomis kryptimis Rusijoje ir pasiūlys patogų susisiekimą per Rygą su dauguma 2018-ųjų Pasaulio futbolo čempionato miestų keliautojams iš Europos, Skandinavijos ir Viduriniųjų Rytų.
„airBaltic skraidina į daugelį didžiausių Europos ir Rusijos miestų, todėl Ryga daugumai europiečių taps puikiais vartais į Rusiją. Daugeliu atvejų, „airBaltic“ galės pasiūlyti greičiausią susisiekimą tarp Europos ir Rusijos miestų“, - sakė „airBaltic“ tinklo valdymo vyresnysis viceprezidentas Wolfgangas Reussas.

„Visuose šiuose penkiuose miestuose, į kuriuos skraidys „airBaltic“, vyks 2018-ųjų Pasaulio futbolo čempionatas, taigi skrydžiai per Rygą suteiks galimybę patogiai keliauti visiems, ketinantiems jame apsilankyti“, - pažymėjo W. Reussas.

Skrydžio maršrutas

Skrydžio dažnis

Ryga – Maskva

Iki 4 skrydžių per dieną

Ryga – Sankt Peterburgas

Iki 4 skrydžių per dieną

Ryga – Kaliningradas

6 skrydžiai per savaitę

Ryga – Sočis

2  skrydžiai per savaitę

Ryga – Kazanė

2  skrydžiai per savaitę





Kitą vasarą „airBaltic“ ir toliau vykdys iki keturių kasdienių skrydžių į Maskvą ir Sankt Peterburgą. Papildomai, Latvijos oro linijos taip pat reguliariai skraidys į Kaliningradą, Sočį ir Kazanę. Pilną „airBaltic“ skrydžių grafiką galite rasti aviakompanijos internetinėje svetainėje www.airbaltic.com.
„airBaltic“ iš savo namų bazės Rygoje, Latvijoje skraido daugiau nei 60-ia krypčių. Iš visų šių taškų „airBaltic“ per Rygą siūlo patogų susisiekimą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. Papildomai šiomis kryptimis „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Talino.  


Apie „airBaltic“: „airBaltic“ („Air Baltic Corporation“) yra vienos punktualiausių oro linijos pasaulyje, jungiančios Baltijos regioną su daugiau nei 60 Europos, Viduriniųjų Rytų ir NVS šalių. Tai uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 80,05 proc. akcijų, o Lars Thuesen valdo beveik 20 proc. akcijų per jam priklausančią orlaivių nuomą „1 SIA“. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 30 lėktuvų – 7 „Bombardier CS300“, 11 „Boeing 737“ bei 12 „Bombardier Q400Next Gen“. „airBaltic“ pelnė daugybę tarptautinių apdovanojimų už nepriekaištingą veiklą, pažangų aptarnavimą bei pasiekimus verslo restruktūrizavime. 2012 m. nepriklausoma rinkos ir vartotojų tendencijų tyrimo agentūra „Airlinetrends“ pripažino „airBaltic“ viena iš Top 10 novatoriškiausių pasaulinių oro linijų. Dvejus metus iš eilės, 2014 m ir 2015 m., „airBaltic“ pripažinta punktualiausia tarp pasaulio oro linijų bendrovių.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.798599sec.