«airBalticTraining» Pilotų akademija pradėjo paraiškų priėmimą

Nuo gruodžio 8 d. Latvijos oro linijos „airBaltic“ pradėjo kandidatų į aviakompanijos naujai įsteigtą „airBalticTraining“ Pilotų akademiją paraiškų priėmimą. Atrinkti kandidatai bus priimti į pirmąją profesionalių oro linijų pilotų studentų klasę ir apytiksliai po dvejų metų, baigę mokymo programą, taps „airBaltic“ pilotais.

„„airBaltic“ sparčiai auga, todėl per artimiausius penkerius metus planuojame įdarbinti daugiau kaip 1000 aukštos kvalifikacijos specialistų. Įsteigdami naują mokymo programą mūsų būsimiems komercinių skrydžių pilotams, žengiame žingsnį į priekį. Tai ne tik viena patraukliausių, bet ir viena paklausiausių profesijų pasaulyje“, - sakė „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

„Per savo veiklos metus „airBalticTraining“ įgijo didelę patirtį aviacijos specialistų rengimo srityje. Išplėtėme savo galimybes, kad galėtume pasiūlyti moderniausią ir profesionaliausią mokymo programą naujiems pilotams. Pilotų akademija yra vienintelė aukštos kvalifikacijos pilotų mokymo programa, kurią baigusieji galės tapti „airBaltic“ pilotais. Didžiuojamės suteikdami unikalią galimybę tapti „airBaltic“ ateities pilotais latviams ir mūsų kaimynams iš Baltijos regiono“, - sakė Paulsas Cālītis, „airBaltic“ vyresnysis skrydžių operacijų viceprezidentas.

2017 gruodžio 19 d. 12 val., pirmąją „airBalticTraining“ Pilotų akademijos atvirų durų dieną, visi susidomėjusieji kviečiami apsilankyti „airBalticTraining“ būstinėje. Renginio metu visi dalyviai turės galimybę daugiau sužinoti apie „airBalticTraining“ Pilotų akademiją ir mokymo programą, pasikonsultuoti su akademijos atstovais bei užpildyti paraiškos formą.

Paraiškų pirmiesiems mokslo metams priėmimas baigsis 2018 m. sausio 8 dieną. Iš pradžių „airBaltic“ planuoja paruošti 20 pilotų per metus. Numatoma, kad pirmieji akademiniai metai „airBalticTraining“ Pilotų akademijoje prasidės nuo teorinių kursų 2018 m. kovą. Daugiau informacijos ir paraiškos formas rasite http://airbaltictraining.com/pilotacademy.  

„airBaltic“ iš savo namų bazės Rygoje, Latvijoje skraido daugiau nei 60-ia krypčių. Iš visų šių taškų „airBaltic“ per Rygą siūlo patogų susisiekimą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. Papildomai šiomis kryptimis „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Talino.  

„airBaltic“ nuotraukos: http://www.airbaltic.com/public/downloads.html
Apie „airBaltic“: „airBaltic“ („Air Baltic Corporation“) yra vienos punktualiausių oro linijos pasaulyje, jungiančios Baltijos regioną su daugiau nei 60 Europos, Viduriniųjų Rytų ir NVS šalių. Tai uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 80,05 proc. akcijų, o Lars Thuesen valdo beveik 20 proc. akcijų per jam priklausančią orlaivių nuomą „1 SIA“. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 30 lėktuvų – 7 „Bombardier CS300“, 11 „Boeing 737“ bei 12 „Bombardier Q400Next Gen“. „airBaltic“ pelnė daugybę tarptautinių apdovanojimų už nepriekaištingą veiklą, pažangų aptarnavimą bei pasiekimus verslo restruktūrizavime. 2012 m. nepriklausoma rinkos ir vartotojų tendencijų tyrimo agentūra „Airlinetrends“ pripažino „airBaltic“ viena iš Top 10 novatoriškiausių pasaulinių oro linijų. Dvejus metus iš eilės, 2014 m ir 2015 m., „airBaltic“ pripažinta punktualiausia tarp pasaulio oro linijų bendrovių.

„airBalticTraining“ yra „airBaltic“ dukterinė įmonė, Latvijos sostinėje Rygoje specialiai įkurtame moderniame mokymo centre teikianti plataus spektro aviacijos mokymų paslaugas. Centras įkurtas 2010 m. ir nuo tada kiekvienais metais jame apmokoma apie 3000 specialistų iš viso pasaulio – daugiau nei 1500 pilotų, beveik 1000 įgulos narių, keli šimtai antžeminių paslaugų teikėjų, krovinių agentų, apsaugos ir kitų darbuotojų.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.03434896sec.