Wizz Air iš Vilniaus pervežė 5 milijonus keleivių

Didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“ pervežė 5 milijonus keleivių Vilniaus žemų sąnaudų maršrutais. Laimingas penkiamilijonasis keleivis į Vilnių atvyko iš Varšuvos ir jam buvo įteiktas 500 Eur vertės kelionės čekis. Juo tapo šešiametis iš Vilniaus, kuriam tai buvo jau 26-asis skrydis lėktuvu.

Taip pat iš Kauno ir Palangos skrydžius vykdanti oro linijų bendrovė per vienuolika šių metų mėnesių žemų sąnaudų skrydžių maršrutais į Lietuvą ir iš jos iš viso pervežė 1,3 milijono keleivių, žymint 15 proc. augimą per metus.
„Wizz Air“ Vilniuje savo veiklą pradėjo 2011 m. ir tapo lydere Tarptautiniame Vilniaus oro uoste. 2012 m. Vilnius tapo 14-ąja bendrovės baze ir pirmąja Baltijos šalyse, brėžiant tvirtą įsipareigojimą šiam regionui – prisidėti prie vietos ekonomikos, aviacijos darbo vietų, logistikos, apgyvendinimo ir turizmo industrijų plėtros, taip pat stiprinant verslo santykius su kitomis Europos šalimis.
Šiuo metu bendrovė Vilniuje bazuoja keturis orlaivius, įskaitant du efektyviausius siaurafiuzeliažius keleivinius lėktuvus „Airbus A321“, ir turi 140 darbuotojų. Toliau pabrėždama savo įsipareigojimą Lietuvos klientams, aviakompanija neseniai pradėjo žemų sąnaudų skrydžius iš Vilniaus į Lenkijos sostinę Varšuvą ir patrauklią laisvalaikio kryptį – Agadirą Maroke, o skrydžiai į Gdanską ir Atėnus bus prasidėti atitinkamai gruodžio ir  2018 m. kovo mėn.
Iš trijų Lietuvos oro uostų „Wizz Air" dabar siūlo 32 maršrutus, o 2018 metais iš viso pasiūlys 1,7 milijoną sėdimų vietų Lietuvos maršrutais. Tai 14 proc. daugiau nei šiais metais.
„Nuo pat pirmo mūsų skrydžio prieš šešerius metus iš Vilniaus 2011 m. balandžio mėnesį tapome lyderiaujančia avialinijų kompanija Vilniaus oro uoste. Tai rodo tiek mūsų klientų lojalumą, tiek mūsų įsipareigojimą Lietuvai, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Gabor’as Vasarhelyi’is. – Per šiuos šešerius veiklos metus pervežėme jau daugiau nei 5 milijonus keleivių ir užauginome mūsų tinklą iki 32 maršrutų, pasiūlant žemų sąnaudų skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų. Šis nuolatinis „Wizz Air“ augimas pabrėžia ilgametį įsipareigojimą Lietuvai suteikti daugiau kelionių galimybių, o Lietuvos keleiviams ir šalies svečiams nuolat siūlyti mažiausias bilietų kainas.“

„Prie „Wizz Air“ keleivių skaičiaus augimo neabejotinai prisidėjo ir veikla Vilniaus oro uoste, kuriame ji yra populiariausia ir daugiausia krypčių siūlanti oro linijų bendrovė. Planuojame, kad vien tik šiemet sostinės oro uoste bus aptarnauta 1,3 mln. „Wizz Air“ keleivių. Aviakompanija iš Vilniaus skraidina į 24 miestus 16-oje skirtingų šalių, o greitai pradės vykdyti skrydžius ir į Gdanską bei Atėnus. Galime pasidžiaugti, kad „Wizz Air“ iš Vilniaus vykstantiems keleiviams šiemet pasiūlė dar geresnę skrydžių kokybę – pradėjo vykdyti skrydžius dviem naujais „Airbus A321“ orlaiviais“, – teigia Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 87 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 27 bazių ir siūlo daugiau nei 550 maršrutų, jungiančių 145 kryptis 43-ose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro apie 3500 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos finansiniais 2017-ais metais (iki kovo 31 d.) rinkosi 23,8 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą. Metinis aviacijos ir kosmoso industrijos leidinys „Aviation 100“ neseniai bendrovę už pasiekimus paskelbė „Metų aviakompanija Europoje“ (angl. European Airline of The Year).

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.27454901sec.