Wizz Air atidarys bazę Vienoje su trimis orlaiviais ir 17 naujų krypčių

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje bei viena iš sparčiausiai augančių aviakompanijų Europoje, šiandien paskelbė, kad Austrija tampa 44 šalimi jos tinke, Vienos oro uoste įkuriant bazę. Bendrovė atidarys Austrijos bazę, dislokuodama vieną orlaivį „Airbus A320“ birželį, o lapkričio mėn. bus pridėti du papildomi „Airbus A321“ orlaiviai. Ši sparti „Wizz Air“ Vienos bazės plėtra oro linijoms leis 2018 m. pradėti 17 naujų maršrutų iš Austrijos sostinės.
Naujos bazės įkūrimas reprezentuoja „Wizz Air“ 331 milijono dolerių investiciją ir 120 naujų tiesioginių darbo vietų oro linijose sukūrimą. Bendrovės veikla taip pat prisidės prie vietos ekonomikos, paskatindama darbo vietas aviacijos, transporto, svetingumo ir turizmo sektoriuose.
Platų pasirinkimą tiek verslo, tiek atostogų krypčių keliautojams siūlanti naujoji „Wizz Air“ bazė sujungs Vieną su Gdansku, Tuzla ir Varna nuo balandžio, su Bariu, Malta, Roma, Valencija ir Tel Avivu nuo birželio bei Bilundu, Bergenu, Dortmundu, Kutaisiu, Larnaka, Nišu, Ochridu, Tenerife ir Salonikais nuo lapkričio mėn. Bilietus naujosiomis kryptimis jau galima įsigyti nuo 19,99 Eur bendrovės svetainėje.
„Šiandien yra pokyčių Austrijos keleiviams diena. Pirmą kartą tikrai itin žemų sąnaudų bendrovė pradeda savo veiklą Vienoje. „Wizz Air“ Austrijos klientai dabar turi galimybę iš Vienos pasirinkti platų maršrutų tinklą į Europą bei už jos ribų už žemiausią kainą ir mėgautis mūsų paslaugomis vienu iš jauniausių Europos oro laivynų, – sako „Wizz Air“ vadovas József’as Váradi’s. – Nauji maršrutai taip pat leis „Wizz Air“ klientams iš kitų šalių atrasti Austrijos miestų ir kalnų grožį. Mūsų nauji kolegos Vienoje turės galimybę plėtoti savo karjerą su viena iš sparčiausiai augančių oro linijų bendrovių Europoje, o mūsų Vienos bazė sukurs ir palaikys papildomas darbo vietas aviacijos, transporto ir svetingumo sektoriuose. Mes esame įsitikinę, kad mūsų siūlomos  paslaugos ir platus maršrutų tinklas paskatins rinktis „Wizz Air“ aviakompaniją keliaujantiems į ir iš Austrijos.“
2018 m. oro linijų bendrovė pasiūlys 450 000 sėdimų vietų Austrijos maršrutais, iki metų pabaigos vykdydama 69 savaitinius skrydžius iš Vienos oro uosto. Pridėdama Austrijos sostinę prie nuolat augančio maršrutų tinklo, iš viso „Wizz Air“ sujungs 145 kryptis 44-ose šalyse, pasiūlydama savo klientams labai žemas kainas ir draugišką bei kokybišką patirtį viename iš jauniausių ir efektyviausių Europos oro laivynų.
Vietos įgulos įdarbinimas „Wizz Air“ į naujausią bazę jau prasidėjo, taip pat aviakompanija organizuoja atviras dienas visiems, kurie domisi karjera oro linijų bendrovėje. „Wizz Air“ pilotų įdarbinimo atvirų durų dienos vyks sausio 12 ir 13 d. nuo 9 val. „Roomz Hotel“ Vienoje (Paragonstrasse 1, 1110 Viena, Austrija). Kandidatai prašomi užsiregistruoti ir gali gauti daugiau informacijos [email protected]. Išsami informacija apie įgulos įdarbinimo atvirų durų dienas netrukus bus paskelbta bendrovės puslapyje.

Apie „Wizz Air“
Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 88 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 28 bazių ir siūlo daugiau nei 550 maršrutų, jungiančių 145 kryptis 44-ose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro apie 3500 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos finansiniais 2017-ais metais (iki kovo 31 d.) rinkosi 28,2 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. Aviacijos žurnalas „Air Transport World“ ir aviacijos rinkos ekspertas „Center of aviation“ (CAPA) už pasiekimus 2016 m. bendrovę neseniai paskelbė „Metų vertingiausia aviakompanija“ (angl. „Value Airline of the Year“). „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą. Metinis aviacijos ir kosmoso industrijos leidinys „Aviation 100“ neseniai bendrovę už pasiekimus paskelbė „Metų aviakompanija Europoje“ (angl. European Airline of The Year).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66706705sec.