airBaltic pristato maršrutą Ryga – Almata

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ balandžio 29 d. pristatys naują vasaros sezono maršrutą tarp Rygos ir Almatos Kazachstane. Naujas maršrutas pasiūlys patogias keliones keliautojams iš Baltijos šalių ir Kazachstano „airBaltic" kryptimis Europoje, Skandinavijoje, Rusijoje ir Artimuosiuose Rytuose.
 
„Esame pirmoji Šiaurės Europos aviakompanija, kuri pradės tiesioginius skrydžius į Almatą – gyvybingą miestą Kazachstano širdyje. Skrydis Ryga – Almata bus antras pagal trukmę mūsų tinkle. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti Europos keleiviams naują ir įdomią kryptį į NVS šalį, taip pat keliautojams iš Kazachstano pagerinti susisiekimą su Baltijos šalimis, Europa bei Skandinavija“, - sakė „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.



„airBaltic“ iš Rygos į Almatą skris 3 kartus per savaitę. Skrydis orlaiviu „Bombardier CS300“ truks apie 5 valandas ir 15 minučių. Bilietų į vieną pusę kainos prasideda nuo 159 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir sandorio išlaidas. Visą „airBaltic“ skrydžių grafiką galima rasti bendrovės interneto svetainėje www.airbaltic.com.

„airBaltic“ iš savo namų bazės Rygoje, Latvijoje skraido daugiau nei 60-ia krypčių. Iš visų šių taškų „airBaltic“ per Rygą siūlo patogų susisiekimą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. Papildomai „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Talino. 

Apie „airBaltic“: „airBaltic“ (AIR BALTIC CORPORATION) yra punktualiausios oro linijos pasaulyje, jungiančios Baltijos regioną su daugiau nei 60 Europos, Viduriniųjų Rytų ir NVS šalių. Tai uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 80,05 proc. akcijų, o Lars Thuesen valdo beveik 20 proc. akcijų per jam priklausančią orlaivių nuomą „1 SIA“. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 30 lėktuvų – 7 „Bombardier CS300“, 11 „Boeing 737“ bei 12 „Bombardier Q400Next Gen“. „airBaltic“ pelnė daugybę tarptautinių apdovanojimų už nepriekaištingą veiklą, pažangų aptarnavimą bei pasiekimus verslo restruktūrizavime. 2012 m. nepriklausoma rinkos ir vartotojų tendencijų tyrimo agentūra „Airlinetrends“ pripažino „airBaltic“ viena iš Top 10 novatoriškiausių pasaulinių oro linijų. Trejus metus iš eilės, 2014, 2015 ir 2017 m., „airBaltic“ pripažinta punktualiausia tarp pasaulio oro linijų bendrovių.
 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83279681sec.