Wizz Air toliau plečia savo orlaivių priežiūrą: atidarytas pirmasis techninės priežiūros centras Balkanų regione

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje bei viena iš sparčiausiai augančių aviakompanijų Europoje, atidarė naują orlaivių techninės priežiūros centrą. Šis ketvirtasis oro linijų bendrovės techninės priežiūros centras įsikūrė Sofijoje, Bulgarijoje, ir yra pirmasis Balkanų regione.

Bulgarijoje atidarytas modernus centras užtikrins aukštos kokybės standartinį aviakompanijos orlaivių aptarnavimą ir vietines galimybes „Airbus A320“ orlaivių techninei priežiūrai. Sofijos oro uoste įsikūrusiame centre per metus bus galima atlikti daugiau kaip 300 techninės priežiūros darbų. Taip pat centre yra įrengtos lakštinio metalo ir kombinuoto remonto dirbtuvės, kurių darbuotojai galės atlikti pagrindinius metalo remontus.

„Džiaugiamės pradėdami veiklą savo naujame pirmajame techninės priežiūros centre Balkanų regione. Tikime, kad ši mūsų aviakompanijos investicija dar labiau stiprina „Wizz Air“ įsipareigojimus visos Europos mastu“ , – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andras Rado.

„Wizz Air“ orlaivių laivynas dabar jau išaugo iki daugiau nei 100 orlaivių vos per 14 metų nuo veiklos pradžios, vidutiniškai per metus visoje Europoje plėsdamas savo tinklą 20 proc. Šiuo metu „Wizz Air“ tinklą sudaro 71 „Airbus A320“ ir 31 „Airbus A321“ modelio orlaivis, kas aviakompanijai leidžia valdyti vieną jauniausių laivynų Europoje – vidutiniškai vieno orlaivio amžius yra 4,6 metų. „Airbus“ A320 šeimos orlaivių modeliai naudojami vidutiniškai 13 val. per parą ir leidžia bendrovei mažinti vieneto sąnaudas bei tuo pat metu pateikti žemiausių sąnaudų kainą savo klientams.  

Lietuvoje bendrovė pradėjo veiklą prieš septynerius metus ir nuo to laiko nuolat investavo į savo augantį tinklą bei siekė, kad keleiviams būtų teikiamos galimybės keliauti žemomis kainomis. Šiuo metu „Wizz Air“, Tarptautiniame Vilniaus oro uoste turėdama bazę su keturiais orlaiviais ir 150 į klientus orientuotų įgulos narių, taip pat teikdama žemų sąnaudų skrydžių paslaugas iš Kauno ir Palangos, šiais metais iš viso pasiūlys 1,8 mln. sėdimų vietų Lietuvos maršrutais, t. y. 20 proc. daugiau nei pernai.

Iš trijų Lietuvos oro uostų aviakompanija šiuo metu siūlo 33 kryptis į 17 šalių, įskaitant naujausią bendrovės maršrutą iš Lietuvos į Maroko miestą Marakešą. Šie skrydžiai bus vykdomi iš Vilniaus oro uosto nuo spalio 29 d. du kartus per savaitę.

Tolesni „Wizz Air“ ateities augimo planai paremti įsipareigojimu užsakyti 266 naujausių technologijų orlaivius, šį užsakymą baigiant vykdyti iki 2026 m. pabaigos. Siekdama tapti viena iš penkių pagrindinių oro linijų bendrovių Europoje, „Wizz Air“ toliau stimuliuos mažai oro linijomis aptarnaujamas rinkas ir suteiks galimybę dar daugiau keleivių skraidyti žemomis kainomis.

Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 102 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 25 bazių ir siūlo daugiau nei 600 maršrutų, jungiančių 142 kryptis 44-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro apie 4000 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos per pastaruosius 12 mėn. rinkosi daugiau nei 30 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą. Neseniai metinis aviacijos ir kosmoso industrijos leidinys „Aviation 100“ paskelbė bendrovę už pasiekimus „Metų aviakompanija Europoje“ (angl. European Airline of The Year).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11738801sec.