Wizz Air iš Kauno skraidins į Turku Suomijoje

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje bei viena iš sparčiausiai augančių aviakompanijų Europoje, pristato naują kryptį – nuo lapkričio 9 d. aviakompanija sujungs Kauną su Turku Suomijoje. Ši kryptis yra viena iš 12* naujų maršrutų, paskelbtų šią savaitę visame bendrovės tinkle.

Skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę – pirmadienį ir penktadienį. Rezervuoti vietas naujuoju bendrovės maršrutu galima naudojantis nemokama „Wizz Air“ mobiliąja programėle arba apsilankius bendrovės interneto svetainėje. Bilietų kaina prasideda nuo 9,99 Eur**, įskaitant rankinį bagažą, kuris atitinka šiuos matmenis 55 x 40 x 23 cm.

„Malonumu pranešti apie 6-ąjį „Wizz Air“ maršrutą iš Kauno į visada šurmuliuojantį ir kultūriškai turtingą pietų Suomijos miestą Turku, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andras Rado.

„Džiugu, kad po penkerių metų pertraukos Kaunas ir vėl tiesioginiu skrydžiu susijungs su Suomija. Maršruto atsiradimas – puikus „Wizz Air“, Lietuvos oro uostų ir miesto savivaldybės bendradarbiavimo rezultatas, dėl kurio stengėmės trejus metus. Tikimės, kad nauja kryptis paskatins turizmą – Kaune pagausės keliautojų iš Skandinavijos šalių, o lietuviai atras Turku – seniausią istorinį Suomijos miestą“, – sako Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas.

„Nuostabi žinia Kaunui, kad viena didžiausių žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Lietuvoje pradės skrydžius į Turku miestą Suomijoje, tai ypač svarbi ir tikslinė rinka. Kauno viešbučiai, maitinimo įstaigos puikiai atsimena laikus, kai Kaunas buvo mėgstamas turistų iš Suomijos. Savivaldybės, oro uostų ir „Wizz Air“ partnerystė neabejotinai naudinga Kaunui kaip turizmo traukos vietai. Tikimės, jog Turku kryptis bus įdomi ir patraukli ir lietuviams. Miestas pašėlusiai tvarkosi ir laukia svečių“, – sako Kauno miesto savivaldybės mero pavaduotojas Simonas Kairys.

„Wizz Air“ savo veiklą Kauno oro uoste pradėjo 2016 metais ir po dvejų metų aptarnavo daugiau nei 328 tūkst. keleivių.

Kartu su šiandieną paskelbta Kaunas-Turku kryptimi aviakompanija savo tinklą papildo daugiau nei 125 naujais maršrutais ir daugiau nei 700 papildomų skrydžių 44-ose šalyse.

Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 104 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 25 bazių ir siūlo daugiau nei 600 maršrutų, jungiančių 141 kryptį 44-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro apie 4000 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos pastaruosius 12 mėn. rinkosi 31 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą. Neseniai metinis aviacijos ir kosmoso industrijos leidinys „Aviation 100“ paskelbė bendrovę už pasiekimus „Metų aviakompanija Europoje“ (angl. European Airline of The Year).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7255311sec.