airBaltic toliau tobulina savo klientų lojalumo programą

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ reikšmingai atnaujino savo lojalumo programą PINS, pristatydama naują paslaugą „airBaltic“ lojalumo klubą, pritaikytą skirtingiems klientų poreikiams. Naujoji skaitmeninė platforma teiks papildomus pasiūlymus klientams, kurie lėktuvu keliauja vos keletą kartų per metus.


„PINS lojalumo programa buvo gerai įvertinta Baltijos šalyse ir Suomijoje, kur prie jos prisijungė virš 2,4 mln. vartotojų. Mobilioji PINS programa siekia palengvinti jūsų keliones ir apsipirkimą. Nuo šiol programos dalyviai gali rinkti skaitmeninius atspaudus, registruotis skrydžiams ir gauti daugybę privalumų, net jei skrenda tik keletą kartų per metus“, – teigia „airBaltic“ SVP e-komercijos, pardavimų ir rinkodaros vadovas Jouni Juhani Oksanen.


Anot jo, lyginant su įprastomis lojalumo programomis, naujoji paslauga leidžia daug geriau pritaikyti lojalumo teikiamus pasiūlymus klientams, atsižvelgiant į skirtingus jų poreikius ir skraidymo įpročius.


„Tai yra iš tiesų naujoviškas sprendimas – panašių lojalumo platformų šiuo metu nerastumėte niekur kitur“, – tvirtina J. J. Oksanen.


Kiekvienas prisijungęs prie „airBaltic“ lojalumo klubo renka pins taškus („airBaltic“ lojalumo klubo valiuta tebėra pins taškai.) ir skaitmeninius atspaudus. Pirmuosius du atspaudus narys gauna prisijungęs prie „airBaltic“ klubo, o kiekvienas skrydis į vieną pusę „airBaltic“ oro linijomis jam suteiks papildomą skaitmeninį atspaudą.


Nariui renkant atspaudus, jo tolesniems skrydžiams taps prieinami įvairūs pasiūlymai, tokie kaip nemokamas registruotas bagažas, išankstinis vietų rezervavimas ir kt. Surinkęs vos 12 skaitmeninių atspaudų, narys bus apdovanojamas nemokamu skrydžiu. Negana to, nariai yra informuojami apie savo sąskaitų būklę ir išskirtinius tik „airBaltic“ lojalumo klubo nariams taikomus pasiūlymus.


Dažnai keliaujantiems klientams „airBaltic“ klubas siūlo „Executive“ ir VIP narystės lygius, teikiančius dar daugiau privalumų. „Executive“ lygį nuo šiol bus įmanoma pasiekti daug greičiau.


Prisijungti prie „airBaltic Club“ galite adresu www.airbaltic.com/lt/airbaltic-loyalty-club.Norėdami rinkti skaitmeninius atspaudus nurodykite savo „airBaltic“ klubo numerį užsisakydami bilietus „airBaltic“ interneto svetainėje. Mobilioje PINS programoje galite sekti savo progresą ir prieinamus pasiūlymus (mob. programa pritaikyta iOS ir Android operacinėms sistemoms).


Mobilioji PINS programa leidžia kaupti ir išleisti bendrą lojalumo valiutą didžiausių regiono kelionių kompanijose ir mažmeninėse parduotuvėse. PINS programa naudojasi 2,4 mln. narių Baltijos šalyse ir Suomijoje; ji siekia padaryti jūsų kelionių ir apsipirkinėjimo patirtis ne tik patogesnėmis, bet ir naudingesnėmis.


„airBaltic“ – punktualiausia pasaulyje oro linijų kompanija, skraidinanti 70-čia krypčių Europoje, Vidurio rytuose, NVS kryptimis. „airBaltic“ – uždaroji akcinė bendrovė, įsteigta 1995 metais. 2019-ųjų vasaros sezoną „airBaltic“ pasipildys skrydžiais: Talinas-Malaga, Briuselis ir Kopenhaga. Be to, nuo kitos vasaros „airBaltic“ iš Rygos skraidins ir į Štutgartą ir Lvovą.


Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė turinti 80,05 % akcijų, o Lars Thuesen per savo visiškai priklausančią įmonę Aircraft Leasing 1 SIA valdo apie 20 % akcijų.


„airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 36 orlaiviai: 13 Airbus 220-300s orlaivių, 11 -  Boeing 737s, 12 - Bombardier Q400Next Gen.


„airBaltic“ yra pelniusi tarptautinių apdovanojimų už naujoviškų paslaugų sukūrimą ir pasiekimus pertvarkant verslą. 2018-aisiais oro linijų kompanija pelnė CAPA regioninių oro linijų apdovanojimą. Tais pačiais metais „airBaltic“ pelnė ATW avialinijų apdovanojimą: įmonė buvo paskelbta „Metų rinkos lyderiu”. „airBaltic“ buvo išrinkta punktualiausia oro linija pasaulyje 2014, 2015, 2016, 2017 metais.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77795196sec.