«airBaltic» pristatė naują kryptį į Dubliną

„airBaltic“ pristatė naują kryptį į Dubliną: klientams siūlo skrydžius mažomis kainomis ir verslo klasės patogumus

Latvijos oro linijų kompanija „airBaltic“ praneša, kad nuo 2019 m. kovo 31 d. pradės vykdyti reguliarius skrydžius iš Vilniaus į Dubliną, Airiją. Skrydžiai vyks keturis kartus per savaitę, o bilietų kainos prasidės nuo 45 eurų.

„Šis maršrutas jau daugelį metų yra itin paklausus. Mes džiaugiamės galėdami klientams pasiūlyti reguliarius skrydžius į Dubliną ir taip papildyti besiplečiantį savo skrydžių paketą. Dabar mūsų keleiviai galės pasiekti Dubliną už labai patrauklią kainą: tiek ekonomine, tiek verslo klase. Skrendantys galės mėgautis itin patogia kelione su naujuoju Airbus A220-300 lėktuvu”, – sako „airBaltic” generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Dublino oro uosto direktorius Vincentas Harisonas neslepia džiugesio dėl „airBaltic” grįžimo į šį oro uostą.

„Naujasis maršrutas iš Rygos dar labiau sustiprins santykius tarp Airijos ir Rygos. Tai puiki žinia keleiviams, tai jie suteiks daugiau pasirinkimo galimybių ir patogumo”, – teigia V. Harisonas.

Keliaujantys kryptimi Ryga–Dublinas galės užsisakyti šviežio ir gardaus maisto. Jo kainos prasidės nuo 7 EUR. Be to, užsakantiems skrydį iš „airBaltic” į saloną visada leidžiama pasiimti rankinį bagažą ir su savimi turėti asmeninius daiktus.

Naujų krypčių „airBaltic” skrydžių tvarkaraštį ir bilietų kainas jau galite rasti kompanijos interneto svetainėje www.airbaltic.com.


„airBaltic” iš Rygos, Talino ir Vilniaus vykdo skrydžius daugiau nei 70 krypčių, siūlydami didžiausią maršrutų įvairovę ir patogų susisiekimą per Rygą pasiekiant Europą, Skandinaviją, NVS  ir Viduriniuosius Rytus. 2019 metų vasarą, „airBaltic” pristatė tris naujas kryptis iš Talino į Malagą, Briuselį ir Kopenhagą. Be to, kitą vasarą „airBaltic” pradės vykdyti tiesioginius skrydžius  iš Rygos į Štutgartą ir Lvovą.


Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė turinti 80,05 % akcijų, o Lars Thuesen per savo visiškai priklausančią įmonę Aircraft Leasing 1 SIA valdo apie 20 % akcijų.


„airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 34 orlaiviai: 14 Airbus 220-300s orlaivių, 8 -  Boeing 737s, 12 - Bombardier Q400Next Gen.


„airBaltic“ yra pelniusi tarptautinių apdovanojimų už naujoviškų paslaugų sukūrimą ir pasiekimus pertvarkant verslą. 2018-aisiais oro linijų kompanija pelnė CAPA regioninių oro linijų apdovanojimą. Tais pačiais metais „airBaltic“ pelnė ATW avialinijų apdovanojimą: įmonė buvo paskelbta „Metų rinkos lyderiu”. „airBaltic“ buvo išrinkta punktualiausia oro linija pasaulyje 2014, 2015, 2016, 2017 metais.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14115095sec.