Wizz Air suteiktas «2019 metų aviakompanijos» apdovanojimas

Didžiausia Centrinėje bei Rytų Europoje žemų sąnaudų oro linijų bendrovė „Wizz Air“ pelnė „2019 metų aviakompanijos“ apdovanojimą. Jis bendrovei buvo suteiktas Ekalyje, Graikijoje, vykusiuose Oro transporto apdovanojimuose (angl. Air Transport Awards), kurių metu bendrovės įvertintos atsižvelgus į visas pagrindines oro transporto industrijos kategorijas.

„Šis apdovanojimas – tai dar vienas svarbus pasiekimas „Wizz Air“. Didžiuojamės būdami įvertinti kaip metų aviakompanija. Toks įvertinimas yra sunkaus darbo, kompanijos darbuotojų atsidavimo, klientų pasitikėjimo ir partnerių palaikymo rezultatas. Bendrovė ir toliau gerins klientų patirtį, skatins inovacijas ir užtikrins, kad kiekvienas galėtų pagerinti savo gyvenimą keliaudamas“, – atsiimdamas apdovanojimą sakė „Wizz Air“ vykdomasis viceprezidentas ir direktoriaus pavaduotojas Stephen'as Jones'as.

Šių metų apdovanojimai surengti bendradarbiaujant su oro transporto organizacija „Hermes“ ir naujienų portalu „ATN – Air Transport News“. Apdovanojimų komisiją sudarė keturi aviacijos industrijos ekspertai: Europos Komisijos mobilumo ir transporto direktorato generalinis direktorius Henrik Hololei, CANSO generalinis direktorius Jeff Poole, oro transporto organizacijos „Hermes“ viceprezidentas Robert Deillon ir „World Bank“ oro transporto vadovas Charles Schlumberger.

„Šie apdovanojimai tapo svarbiu renginiu aviacijos industrijoje. Labai svarbu pagerbti ir išskirti geriausius iš geriausių bei atšvęsti jų pasiekimus“, – renginio metu sakė Oro transporto apdovanojimų prezidentas dr. Kostas Iatrou.

Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 112 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaivių. Oro linijų kompanija skraidina iš 25 bazių ir siūlo daugiau nei 650 maršrutų, jungiančių 146 kryptis 44-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro apie 4500 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos per 2018 metus rinkosi 34 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą. Neseniai aviakompanija pelnė aukščiausią 7 žvaigždučių saugumo reitingą iš vienintelės pasaulio oro linijų saugos ir prekių vertinimo agentūros airlineratings.com. Taip pat gavo „2019 metų aviakompanijos“ apdovanojimą, kurį bendrovei suteikė „Air Transport Awards“, vertindami visas pagrindines oro transporto kategorijas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1937561sec.