Trečiasis Wizz Air iššūkis studentams kvies spręsti tvarumo problemas

Startuoja trečią kartą vyksiantis tarptautinis iššūkis studentams „Wizz Youth Challenge 2019“. Tarptautinio aviakompanijos „Wizz Air“ organizuojamo konkurso metu universitetų ir kolegijų studentai kviečiami pristatyti verslo valdymo, kritinio mąstymo ir problemų sprendimo gebėjimus, įgyvendinant oro linijų bendrovės pateiktas verslo užduotis.  

Pagrindinis prizas – laimėjusios komandos nariai galės vienerius metus neribotai keliauti „Wizz Air“ tinkle, kuris šiuo metu siūlo daugiau nei 650 maršrutų, jungiančių 147 kryptis. Taip pat jų idėja bus įgyvendinta bendrovės tinkle.

„WIZZ Youth Challenge“ suteikia galimybę universitetų ir kolegijų studentams prisidėti prie realios verslo problemos sprendimo. Dalyviai ne tik turės galimybę įgyti profesinės patirties, bet ir galės pasinaudoti unikalia proga sužinoti apie aviacijos rinką bei gaus „Wizz Air“ vadovybės patarimus ir rekomendacijas“, – sako „Wizz Air“ vykdomasis direktorius Owain’as Jones’as.

Šių metų konkurso užduotis studentams – pristatyti kūrybišką, novatorišką ir unikalią idėją, kuri gali būti integruota į „Wizz Air“ tvarumo strategiją ir padėti užtikrinti, kad bendrovė išliktų draugiškiausia aplinkai oro linijų bendrovė Europoje.

„Tvarumą bendrovėje itin vertiname ir didžiuojamės būdami draugiškiausia aplinkai oro linijų bendrovė Europoje. Nuolat ieškome novatoriškų sprendimų, kurie papildytų mūsų esamas tvarumo iniciatyvas,“ – teigia O. Jones’as.

Norinčios „Wizz Youth Challenge“ konkurse dalyvauti studentų komandos turi registruotis adresu: www.wizzyouthchallenge.com  


Iki 2019 m. rugsėjo 1 d. užsiregistravusioms komandoms bus suteikta visa reikalinga informacija apie konkurso užduotį bei patį procesą. Komandos, išrinktos varžytis finale, bus kviečiamos pristatyti savo idėją „Wizz Air“ vadovų komandai 2019 m. spalio 14–15 d. Budapešte.

Daugiau informacijos apie „Wizz Youth Challenge“ konkursą: www.wizzyouthchallenge.com.

Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 114 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaivių. Oro linijų kompanija skraidina iš 25 bazių ir siūlo daugiau nei 650 maršrutų, jungiančių 147 kryptis 44-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro apie 4500 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos per 2018 metus rinkosi 34 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą. Neseniai aviakompanija pelnė aukščiausią 7 žvaigždučių saugumo reitingą iš vienintelės pasaulio oro linijų saugos ir prekių vertinimo agentūros airlineratings.com. Taip pat gavo „2019 metų aviakompanijos“ apdovanojimą, kurį bendrovei suteikė „Air Transport Awards“, vertindami visas pagrindines oro transporto kategorijas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.56664896sec.