Wizz Air pradeda bendradarbiavimą su SIXT

Transporto paslaugų teikėja SIXT pasirašė bendradarbiavimo susitarimą su „Wizz Air“, sparčiausiai augančia aviakompanija Europoje ir didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrove Centrinėje bei Rytų Europoje. Šis bendradarbiavimas keleiviams leis ne tik kelionės tikslą pasiekti draugiškiausiu aplinkai orlaiviu Europoje, bet ir suteiks galimybę patogiai keliauti žemomis sąnaudomis tiek ore, tiek ant žemės.

Keleiviai, rezervuodami lėktuvo bilietus „Wizz Air“ interneto svetainėje ar naudodamiesi mobiliąja programėle, nuo šiol kartu galės rezervuoti SIXT automobilį nuomai. Kiekvienoje kainų kategorijoje SIXT keleiviams pateiks individualius pasiūlymus – pradedant kompaktišku miesto automobiliu spontaniškai kelionei ir baigiant sportišku kabrioletu, skirtu važinėti saulėtu oru, ar erdviu šeimos automobiliu. SIXT savo klientams siūlo ne tik platų automobilių modelių pasirinkimą, bet ir aukščiausios klasės, apdovanojimus pelniusį klientų aptarnavimą.

„Wizz Air“ tikslas – nuo pat kelionės užsakymo momento iki jos pabaigos visiems keleiviams suteikti aukštos kokybės ir puikių kainų transporto paslaugas. Šis unikalus bendradarbiavimas su SIXT leis mūsų klientams lengvai išsinuomoti aukštos kokybės transporto priemones plačiame „Wizz Air“ tinkle, – sako „Wizz Air“ vadovas József Váradi. – Tikimės, kad keleiviai pasinaudos patogiu rezervacijos įrankiu ir puikiais partnerio automobiliais, kurie leis keliaujant patirti dar daugiau įspūdžių.“

 „Džiaugiamės dirbdami su „Wizz Air“. Abi bendrovės – sėkmingi ir populiarūs tarptautiniai paslaugų teikėjai, kurie savo keleiviams siūlo patrauklias papildomas naudas. „Wizz Air“ klientai nuo šiol gali mėgautis moderniomis SIXT paslaugomis ir savo svajonių automobiliu. Esame tikri, kad prisidėsime prie ypatingos kelionės patirties“, – sako SIXT tarptautinio marketingo viceprezidentė Regine Sixt.

Ši nauja paslauga taikoma beveik visoms „Wizz Air“ kryptims 44 šalyse. SIXT taip pat taps „Wizz Air“ programos „Flight Credit“ partneriu. Kiekvieną kartą nuomojantis automobilį iš SIXT, 5 proc. nuomos kainos bus įskaitoma į keleivio „Wizz Air“ sąskaitą. Šiuos pinigus bus galima panaudoti naujų „Wizz Air“ bilietų rezervacijai ar papildomoms paslaugoms.

Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 120 „Airbus“ A320 ir A321 orlaivių. Oro linijų kompanija skraidina iš 25 bazių ir siūlo daugiau nei 700 maršrutų, jungiančių 152 kryptį 44-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro daugiau nei 5000 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos per paskutinius 12 mėnesių rinkosi 38 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą. Neseniai aviakompanija pateko į dešimties saugiausių oro linijų bendrovių pasaulyje reitingą, sudarytą vienintelės pasaulio oro linijų saugos ir prekių vertinimo agentūros airlineratings.com. Taip pat neseniai metinis aviacijos ir kosmoso industrijos leidinys „Aviation 100“ paskelbė bendrovę už pasiekimus „Metų aviakompanija Europoje“ (angl. European Airline of The Year).

Apie „SIXT“

Vokietijos bendrovė SIXT SE yra pirmaujanti tarptautinė aukštos kokybės transporto paslaugų teikėja. Savo „SIXT rent“, „SIXT share“ ir „SIXT ride“ sprendimais bendrovė siūlo unikalias integruotas transporto paslaugas automobilių nuomos, dalijimosi ir vežimo srityse. Šias paslaugas galima užsakyti naudojantis mobiliąja programėle, kurioje taip pat integruotos partnerių paslaugos. SIXT veikia 110 pasaulio šalių. Įmonės stipriosios savybės - dėmesys klientams, inovacijų kultūra, paremta patirtimi technologijų srityje, „premium“ klasės automobiliai bei patrauklus kainos ir kokybės santykis. SIXT grupė per 2018 m. uždirbo 2,93 milijardo eurų pajamų ir yra viena pelningiausių šios rinkos dalyvių visame pasaulyje. Grupės patronuojanti bendrovė SIXT SE nuo 1986 m. listinguojama Frankfurto vertybinių popierių biržoje.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14464593sec.