Wizz Air iš Vilniaus ir Vienos skraidins į Jerevaną Armėnijoje

„Wizz Air“, aplinkai draugiškiausia aviakompanija Europoje* ir didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje bei Rytų Europoje, praneša, kad pradės skrydžius iš Vilniaus ir Vienos į Jerevaną Armėnijoje. Tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus bus vykdomi į Zvartnoco tarptautinį oro uostą nuo 2020 m. kovo mėnesio ir sujungs Armėnijos sostinę su dviem nuostabiomis Europos sostinėmis.

Vietas šiam skrydžiui galima rezervuoti jau dabar bendrovės interneto svetainėje arba naudojantis „Wizz Air“ mobiliąja programėle. Bilietų kaina prasideda nuo 24,99 Eur**.

„Džiaugiamės, kad Jerevano krytis prisideda prie vis augančio „Wizz Air“ tinklo. Siūlome apsilankyti viename dinamiškiausių pietų Kaukazo centrų. Rožinis miestas – taip dažnai vadinamas Jerevanas dėl statybai naudojamo akmens spalvos, kuri primena ugningą jaunų žmonių dvasią, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andras Rado. – Esame tikri, kad mūsų keleiviams patiks „Wizz Air“ žemos kainos ir išskirtinė patirtis šiais naujais maršrutais, jungiančiais Armėnijos sostinę su Vilniumi ir Viena. Laukiame visų norinčių keliauti viename iš jauniausių ir efektyviausių orlaivių Europoje.“

Armėnija – Kaukazo regiono šalis, stebinanti gamtos peizažais, didingais vienuolynais ir kalnais. Sostinė Jerevanas nepalieka abejingų ir kviečia aplankyti Respublikos aikštę, Jerevano laiptų kaskadą, nuo kurios atsiveria miesto panorama, muziejus, aikštes, parkus ir paragauti vietinės virtuvės patiekalų bei gėrimų.

Pridėdama Jerevaną prie sparčiai augančio tinklo, kurį šiuo metu sudaro 154 kryptys, „Wizz Air“ toliau investuoja ir plečia jo įvairovę. Šio naujo Armėnijos skrydžio maršrute iš Vilniaus bus daugiau kaip 28 tūkst. vietų. Nauji skrydžiai prisidės prie Armėnijos turizmo sektoriaus, ekonomikos rėmimo ir netiesioginių darbo vietų susijusiose pramonės šakose kūrimo, taip pat stiprins visų trijų šalių – Lietuvos, Armėnijos ir Austrijos – ryšius.

Prieinamų kainų skrydžiai iš Vilniaus bus vykdomi tvariai su pasaulyje efektyviausiu siauro korpuso „Airbus A320“ orlaiviu.

* „Wizz Air“ į aplinką išmetamas anglies dvideginio kiekis 2019 m. lapkričio mėnesį buvo mažiausias iš visų Europos oro linijų bendrovių.

** Kaina į vieną pusę, įskaitant mokesčius.

Apie „Wizz Air“

„Wizz Air“, sparčiausiai auganti aviakompanija Europoje ir didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje bei Rytų Europoje, valdo 120 120 Airbus A320 ir Airbus A321, siūlo daugiau nei 700 maršrutų iš 25 bazių, jungiančių 154 kryptis 44-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro apie 5000 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos 2018 metais rinkosi 34 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. „Wizz Air“ yra įregistruota Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) Veiklos saugos audito (IOSA), reiškiantį pasaulinę oro linijų saugą. Neseniai aviakompanija pateko į dešimties saugiausių oro linijų bendrovių pasaulyje reitingą, sudarytą vienintelės pasaulio oro linijų saugos ir prekių vertinimo agentūros airlineratings.com. Taip pat gavo „2019 metų aviakompanijos“ apdovanojimą, kurį bendrovei suteikė „Air Transport Awards“, vertindami visas pagrindines oro transporto kategorijas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.78779888sec.