airBaltic pradeda keliones iš Rygos į saugų slidinėjimo kurortą Suomijoje

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ nuo gruodžio 19 d. pradės tiesioginius skrydžius iš Rygos ir slidinėjimo kurortą Kitilę, Suomijoje. Skrydžiai vyks kartą per savaitę naudojant kompanijos orlaivį „Airbus A220-300“.


Numatytas kelionės laikas – 1 val. 55 minutės. Bilietų kainos į vieną pusę prasideda nuo 79 eurų. Išsamų „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galite rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com.


Šiuo metu „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilnius į įvairius Europos verslo centrus ir siūlo patogias jungtis per Rygą. Išsamų „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galite rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com.


Bendrovė glaudžiai bendradarbiauja su valdžios institucijomis, kad stebėtų situaciją ir, esant reikalui, galėtų pakoreguoti skrydžių tvarkaraštį. Keleiviams primygtinai siūloma prieš keliaujant pasitikrinti kelionių reglamentus ir oro uostų apribojimus oficialiose interneto svetainėse ar vietinėse ambasadose. Reglamentai greitai keičiasi ir skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl norint, kad kelionės vyktų sklandžiai, kviečiama visada įsitikinti, kad turima informacija – naujausia.


Bendrovė teigia, kad svarbiausias jos prioritetas – keleivių saugumas ir sveikata. „airBaltic“ įdiegė griežtas saugos priemones, o naujos skrydžių operacijos vykdytos vadovaujantis valdžios institucijų pateiktomis rekomendacijomis. Visiems „airBaltic“ orlaivio keleiviams tiekiamas nemokamas pagrindinės priežiūros rinkinys, kurį sudaro apsauginė veido kaukė ir dezinfekcinės servetėlės.


„airBaltic” – 1995-aisiais įkurta akcinė bendrovė. Tai viena punktualiausių oro linijų bendrovių Europoje, vykdanti skrydžius daugiau nei 60 krypčių, siūlanti didžiausią maršrutų įvairovę ir patogų susisiekimą per Rygą pasiekiant Europą, NVS ir Vidurio Rytus.


Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė turinti 96,14 % akcijų, o Lars Thuesen per jam priklausančią įmonę Aircraft Leasing 1 SIA valdo apie 4 % akcijų.


„airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 22 Airbus A220-300 orlaiviai.


„airBaltic“ yra pelniusi tarptautinių apdovanojimų už naujoviškų paslaugų sukūrimą ir pasiekimus pertvarkant verslą. 2017-aisiais oro linijų bendrovė gavo CAPA regioninių oro linijų apdovanojimą. 2018 ir 2019 m. pelnė ATW oro linijų apdovanojimą: įmonė buvo paskelbta „Metų rinkos lyderiu”. „airBaltic“ buvo išrinkta punktualiausia oro linijų bendrove pasaulyje 2014, 2015, 2016, 2017 metais. 2019 kompanija laimėjo „Airline Business“ sektoriaus lyderystės apdovanojimą.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45174193sec.