airBaltic nuo kovo pradžios atnaujina skrydžius iš Vilniaus į Londoną

Baltijos šalių oro bendrovė airBaltic nuo kovo 4 dienos atnaujina tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Londoną. Pradžioje bus vykdomi du skrydžiai per savaitę, o nuo kovo 29 dienos į Londoną lėktuvai kils keturis kartus per savaitę.

Į Getviko oro uostą airBaltic vykdys reisus ketvirtadieniais ir šeštadieniais, o vėliau ir pirmadieniais bei trečiadieniais. Bilietai kainuos nuo 85 litų į vieną pusę perkant internetu, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius. Skrydžiai bus vykdomi lėktuvu „Boeing 737“ ir kelionė truks beveik 3 valandas.

„Dabar Vilniaus oro uostas yra žymiai patrauklesnis aviakompanijoms, todėl džiaugiamės galėdami atnaujinti tiesioginius skrydžius į Londoną. Vasaros sezono pradžioje planuojame atnaujinti ir daugiau skrydžių iš Vilniaus oro uosto“, – sako airBaltic  viceprezidentas ir generalinis direktorius Lietuvoje Tadas Vizgirda.

Šiuo metu iš Vilniaus oro uosto su airBaltic  galima tiesiogiai skristi į Paryžių, Berlyną, Miuncheną, Amsterdamą, Romą, Kopenhagą ir Rygą. Londonas – šeštasis oro bendrovės atnaujintas tiesioginis maršrutas iš Vilniaus po oro uosto mokesčių kainodaros pakeitimo.

airBaltic  taip pat paskelbė nuo birželio pradėsianti naujus tiesioginius skrydžius iš Rygos į Jordanijos sostinę Amaną ir Libano sostinę Beirutą. Į Amaną bus skrendama nuo birželio 1 d. antradieniais ir šeštadieniais, į Beirutą – nuo birželio 2 d. trečiadieniais ir šeštadieniais. Skrydžių bilietai kainuos nuo 435 litų į vieną pusę perkant internetu, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius. Keleiviai bus skraidinami erdviaisiais „Boeing 737-300“, kelionė truks apie 4 valandas.

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 31 lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. Oro bendrovė pernai paskelbta 2009/2010 metų oro bendrove (Gold Award), taip pat neseniai pelnė pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::7.41331697sec.