airBaltic atnaujina skrydžius iš Vilniaus į Londoną

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ nuo rytojaus atnaujina tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Londoną. Iki kovo 29 dienos bus vykdomi du skrydžiai per savaitę, o vėliau oro bendrovės lėktuvas į Londoną kils keturis kartus per savaitę.

„Vilniaus oro uostas pirmasis Baltijos šalyse rodo keleivių srautų atsigavimą po aštuoniolikos ekonominio sunkmečio mėnesių. Džiaugiamės atnaujindami skrydžius tarp Vilniaus ir Londono, taip pat vertiname galimybes atverti dar daugiau tiesioginių krypčių iš Lietuvos sostinės“, - sakė Tadas Vizgirda, „airBaltic“ atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius.

Į Getviko oro uostą „airBaltic“ skraidys ketvirtadieniais ir šeštadieniais, o nuo kovo pabaigos ir pirmadieniais bei trečiadieniais. Bilietai kainuos nuo 90 litų į vieną pusę perkant internetu, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius. Skrydžiai bus vykdomi lėktuvu „Boeing 737“, kelionė truks beveik 3 valandas.

Šiuo metu iš Vilniaus oro uosto su „airBaltic“ galima tiesiogiai skristi į Paryžių, Berlyną, Miuncheną, Amsterdamą, Romą, Kopenhagą ir Rygą. Londonas – šeštasis oro bendrovės atnaujintas tiesioginis maršrutas iš Vilniaus po oro uosto mokesčių kainodaros pakeitimo. Per šį mėnesį oro bendrovė planuoja atnaujinti ir daugiau skrydžių iš Vilniaus oro uosto. Nuo kovo 28 d. atnaujinami skrydžiai į Taliną, nuo kovo 29 d. į Dubliną, o nuo kovo 30 d. į Hamburgą. Nuo gegužės 17 d. bendrovės lėktuvai pradės kilti į Oslą.

„airBaltic“ šiandien taip pat paskelbė nuo kovo 29 dienos pradedanti tiesioginius skrydžius tarp Rygos ir Rumunijos sostinės Bukarešto. Keleivius skraidins Rumunijos oro bendrovės „Tarom“ lėktuvai pagal bendrojo kodo susitarimą su „airBaltic“. Skrydžiai bus vykdomi pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Kelionė lėktuvu „Boeing 737-700“ truks 2 val. 15 min. Bilietai kainuos nuo 290 litų į vieną pusę perkant internetu, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius.

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 31 lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. Oro bendrovė pernai paskelbta 2009/2010 metų oro bendrove (Gold Award), taip pat neseniai pelnė pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5994029sec.