airBaltic atšaukia daugumą šiandienos skrydžių

Dėl Islandijos vulkano sukelto pelenų debesies Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ atšaukia šiandieninius savo skrydžius. Oro bendrovė apgailestauja dėl nepatogumų ir siekia padėti visiems savo keleiviams.

„airBaltic“ korporatyvinės komunikacijos viceprezidento Janio Vanags teigimu, kai kurie skrydžiai šiandien dar yra neatšaukti, siekiant rasti atvirą oro erdvę keleivių parskraidinimui. Tačiau jei oro sąlygos nepasitaisys ir oro erdvė liks uždaryta, „airBaltic“ bus priversta atšaukti ir šiuos skrydžius.

Oro bendrovė įspėja keleivius, kad skrydžių atšaukimas gali užsitęsti ir ilgiau. Skrydžiai iš Europos, Skandinavijos, Vidurio Rytų ir NVS šalių į Lietuvos ir Latvijos oro uostus šiuo metu yra atidėti.

„airBaltic“ ragina keleivius sekti skrydžių informaciją svetainėje www.airbaltic.lt, oro bendrovės puslapyje Facebook.com ir Twitter.com, taip pat oro uostuose.

Keleiviai, kurių skrydžiai buvo atšaukti, gali pasirinkti kitą galimą skrydį be jokio papildomo mokesčio arba prašyti grąžinti pinigus už nepanaudotą skrydžio bilietą „airBaltic“ bilietų biure, kelionių agentūroje, kur bilietas buvo išduotas, skambinant arba siunčiant el.laišką į oro bendrovės rezervacijų centrą.

 

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 31 lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. Oro bendrovė pernai paskelbta 2009/2010 metų oro bendrove (Gold Award), taip pat neseniai pelnė pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48308396sec.