airBaltic pradeda vykdyti dalį skrydžių

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ šiandien atnaujins kai kuriuos skrydžius Rytų ir Pietų kryptimis, kur oro erdvės apribojimai jau yra panaikinti.

Keleiviai, prieš vykstant į oro uostą, kviečiami pasitikrinti skrydžių situaciją svetainėje www.airbaltic.com, oro bendrovės puslapyje Facebook.com ir Twitter.com bei oro uoste. „airBaltic“ perspėja, kad kai kuriuos skrydžius dar gali būti priversta atidėti, atsižvelgiant į pratęstus oro erdvės apribojimus. Oro bendrovė ieško galimybių pagelbėti visiems savo keleiviams oro uostuose.

Keleiviai, kuriems patvirtintos vietos atnaujintuose skrydžiuose, kviečiami išvykti. Jei atnaujintuose reisuose atsiranda laisvų vietų, „airBaltic“ jas pirmiausia siūlo šeimoms su vaikais, neįgaliems keleiviams, vyresnio amžiaus žmonėms ir „BalticMiles“ VIP kortelės turėtojams.

Europos oro bendrovės ir oro uostai nustatė, kad galima atnaujinti oro paslaugas nesukeliant pavojaus skrydžių saugai. Paskutinėmis dienomis buvo atlikta beveik 40 nekomercinių skrydžių, kurie neparodė jokių nukrypimų ar skrydžių saugos pažeidimų požymių – tai leido atlikti detalesnę situacijos analizę.

„airBaltic“ savo pilotams ir techninės priežiūros darbuotojams nustatė specialias procedūras. Po kiekvieno skrydžio sertifikuoti specialistai, vadovaudamiesi lėktuvų gamintojų rekomendacijomis, atlieka papildomus techninius patikrinimus.

Kai kurie oro bendrovės skrydžiai dar vis yra atšaukti. Keleiviai gali pasirinkti kitą galimą skrydį (iki gegužės 31 d.) be jokio papildomo mokesčio arba prašyti grąžinti pinigus už nepanaudotą skrydžio bilietą „airBaltic“ bilietų biure, kelionių agentūroje, kur bilietas buvo išduotas, skambinant arba siunčiant el.laišką į oro bendrovės rezervacijų centrą. Tų keleivių, kurių kelionės tikslas dėl sustabdytų skrydžių neteko prasmės ir kuriems nereikia skubiai vykti, kviečiami susisiekti su „airBaltic“ nemokamam skrydžio laiko pakeitimui truputį vėliau, siekiant padėti labiausiai skubantiems keleiviams.

„airBaltic“ savo skrydžių vasaros sezono tvarkaraštyje siūlo 12 tiesioginių krypčių iš Vilniaus, 80 iš Rygos, 10 iš Suomijos ir 7 iš Estijos.

 

 

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 31 lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. Oro bendrovė pernai paskelbta 2009/2010 metų oro bendrove (Gold Award), taip pat neseniai pelnė pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17340112sec.