airBaltic atidarė pirmąjį kelionių biurą Lietuvoje

Oro bendrovė „airBaltic“ atidarė pirmąjį Lietuvoje kelionių biurą „TravelLounge“ ir žengia dar vieną žingsnį į kelionių paslaugų pasiūlos plėtrą. Naujajame kelionių biure Vilniaus centre klientai galės įsigyti ne tik lėktuvo bilietus, bet ir visą kelionės paketą su skrydžiu, apgyvendinimu viešbutyje, automobilio nuoma bei patys užsisakyti paslaugas per tam specialiai įrengtus interneto terminalus.

„Šis kelionių biuro atidarymas žymi naują klientų aptarnavimo lygį – neapsiribojame tik atskirų paslaugų pardavimu, bet suteikiame pilną aptarnavimą vienoje patogioje vietoje“, – sakė „airBaltic“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Tadas Vizgirda.

„Tai dar vienas žingsnis, artinantis Vilnių prie Europos“, - pažymėjo Vilniaus miesto meras Vilius Navickas.

Kelionių biuras iš esmės skirsis nuo ankstesniųjų oro bendrovės bilietų pardavimo biurų – jame laukiant galima bus paskaityti spaudą, išgerti kavos, taip pat patiems nusipirkti skrydžių bilietus ir ar kelionių komplektus internetinėje kelionių agentūroje http://www.airbaltictravel.com/. „airBaltic TravelLounge“ įsikūrė sostinės centre esančiose erdviose patalpose Vienuolio g. 12. Šią vietą oro bendrovė pasirinko neatsitiktinai – tai viena judriausių miesto centro gatvių, sulaukiančių nemažų žmonių srautų.

Šiemet „airBaltic TravelLounge“ buvo atidarytas ir Rygos miesto centre – kelionių biuras pasiteisino ir pritraukia nemažai klientų.

Kelionių biuro atidarymo proga oro bendrovė paskelbė bilietų išpardavimo akciją – pirmieji 50 žmonių, atvykę į naująjį biurą ir apsirengę paplūdimio tema, skrydžių bilietus galės įsigyti vos už 1 litą. Taip pat papildomai 450 bilietų bus galima įsigyti už 69 litus, skrendant tiesiogiai iš Vilniaus, arba 99 litus, vykstant per Rygą. Akcija truks iki 18 valandos, bilietus galima įsigyti skrydžiams nuo spalio 1 iki gruodžio 15 dienos.

 

 

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 31 lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. Oro bendrovė pernai paskelbta 2009/2010 metų oro bendrove (Gold Award), taip pat neseniai pelnė pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68017292sec.