airBaltic kuria skrydžių bazę Oulu Suomijoje

Oro bendrovė airBaltic užbaigė derybas su Suomijos oro uostais ir paskelbė atidaranti naują skrydžių bazę Oulu. Šiuo metu airBaltic savo bazes, iš kurių vykdo skrydžius, yra įkūrusi Vilniuje, Rygoje ir Taline.

airBaltic prezidentas Bertoltas Flickas teigė, kad oro bendrovė iš Oulu vykdo skrydžius keturiomis kryptimis ir yra labai patenkinta rezultatais. «Miestas ir verslas labai aktyviai komunikuoja savo «Arkties vartų» viziją. Glaudžiai dirbame su Oulu oro uostu, kad ateityje išplėtotume skrydžių tinklą», - sakė B. Flickas.

airBaltic siūlo keturias skrydžių kryptis iš Oulu – į Rygą, Turku, Stokholmą (vasaromis) ir Taliną (vasaromis). Įkūrusi bazę, airBaltic ateityje ketina vykdyti skrydžius iš šio Suomijos miesto 10-15 tiesioginių krypčių.

Suomijoje oro bendrovė siūlo skrydžius iš ir į 10 oro uostų: Helsinkio, Oulu, Lappeenranta, Turku, Tamperės, Vaasa, Kuusamo, Kuopio, Rovaniemi and Kittila.

Oulu, esantis Šiaurės Vakarų Suomijoje, yra antras pagal užimtumą oro uostas Suomijoje, siūlantis reguliarius reisus 6 kryptimis: į Rygą, Turku, Tamperę, Stokholmą, Taliną ir Helsinkį, taip pat 250 užsakomųjų skrydžių per metus. Kasmet per šį oro uostą skrenda vidutiniškai 700 000 keleivių. Šiuo metu Oulu oro uoste vykdoma plėtros programa, dvigubai padidinsianti keleivių aptarnavimo mastus. Oulu yra vienas svarbiausių Suomijos verslo, tyrimų ir mokslo centrų ir didžiausias Šiaurės Skandinavijoje.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66915703sec.