Dėl Suomijos aviacijos sąjungos paskelbto streiko gali sutrikti Finnair skrydžių grafikas

Dėl Suomijos aviacijos sąjungos paskelbto streiko aviacijos technines paslaugas teikiančiose įmonėse laikinai gali sutrikti Suomijos oro transporto eismas. Dėl streiko gali būti atidėta ar atšaukta dalis aviakompanijos „Finnair“ skrydžių.

Streikas aviacijos technines paslaugas teikiančiose įmonėse Suomijoje prasidėjo šiandien 5 val. ryto. „Finnair“ dės visas pastangas, kad aviakompanijos darbas vyktų sklandžiai, nors neatmetama galimybė, kad kai kurie skrydžiai gali būti atšaukti.

„Kol kas sunku prognozuoti, kaip streikas paveiks kompanijos skrydžius, kadangi situacija gali pasikeisti per labai trumpą laiką. Nuoširdžiai atsiprašome savo keleivių dėl galimų nepatogumų, stengsimės daryti viską, kad jų būtų kuo mažiau,“ – sako už klientų aptarnavimą atsakingas viceprezidentas Anssi Komulainenas.


Keleiviams rekomenduojama stebėti tvarkaraščių informaciją „Finnair“ svetainėje adresu http://www.finnair.com/finnaircom/wps/portal/finnair/flightlist. Informacija taip pat teikiama bendrovės „Facebook“ puslapyje adresu www.facebook.com/finnair.

Išvykimo laikas gali keistis paskutinėmis minutėmis prieš skrydį, todėl keleiviams primygtinai rekomenduojama į oro uostą atvykti laiku, net tuo atveju, jei pranešta, kad jų skrydis atidėtas. Kelionės dokumentus, vaistus, raktus ir kitus svarbius daiktus patariama turėti rankiniame bagaže.

Streiko metu atšaukus skrydžius, „Finnair“ stengsis, kad keleiviai galėtų tęsti savo kelionę kitu maršrutu. Jei to padaryti nebus įmanoma, keleiviai, kurių skrydžiai bus atšaukti, galės pakeisti kelionės laiką į bet kurią kitą datą iki 2010 m. lapkričio 30 dienos arba susigrąžinti už bilietus sumokėtus pinigus.

„Finnair“ informacija keleiviams streiko metu

Keleiviams rekomenduojama sekti informaciją bendrovės svetainėje www.finnair.fi/info. Informacijos apie skrydžius keleiviai taip pat gali teirautis „Finnair“ informacijos telefonu +358 600 140 140 (skambinant ne iš Suomijos, skambučio kaina – 3,12 eurų sujungimo mokestis + vietinio tinklo mokestis ) ar telefonu Baltijos šalims +370 5 2723038 (informacija teikiama anglų ir rusų kalbomis). Bendrovė atsiprašo keleivių, jei dėl didelio skambučių skaičiaus, telefonų linijos būtų užimtos ir nepavyktų susisiekti. Keleiviai, bilieto užsakymo metu nurodę savo mobiliojo telefono numerį, apie jų skrydžio pakeitimus bus informuojami trumposiomis žinutėmis. Atšaukus skrydį, keleiviams taip pat siūloma susisiekti su trečiosiomis šalimis, iš kurių buvo įsigyti bilietai.

Daugiau informacijos: Finnair Media Desk tel. +358 9 818 4020, [email protected]

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33247519sec.