Pasirodė airBaltic programa „iPhone“ telefonams

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic” išleido išmaniųjų telefonų „iPhone” savininkams skirtą programą (aplikaciją). Ji leis keleiviams per savo mobilųjį telefoną realiu laiku gauti informaciją apie „airBaltic“ skrydžius ir paslaugas.

„Vartotojai, turintys „iPhone“ telefoną ar „iPad“ planšetinį kompiuterį, per šią programą galės patogiai gauti informaciją apie daugiau nei 80 „airBaltic“ reisų į Europos, Viduriniųjų Rytų, Rusijos ir NVS šalių miestus. Programa leidžia realiuoju laiku sekti skrydžių atvykimo ir išvykimo laikus, matyti naujausią „airBaltic“ skelbiamą informaciją socialiniuose tinklapiuose, – sakė „airBaltic“ viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius Tadas Vizgirda. – Tai pirmoji programos versija, kurią per artimiausius mėnesius toliau tobulinsime. Lauksime ir keleivių atsiliepimų bei pageidavimų, kuriuos galima pateikti „airBaltic“ turimuose „Facebook“ bei „Twitter“ profiliuose“.

Per „airBaltic“ sukurtą programą „iPhone“ ir „iPad“ turėtojai galės pasiekti naujausią oro bendrovės skrydžių tvarkaraštį. Tai patogus įrankis planuojant atostogas ar verslo keliones, pasirenkant kelionės kryptį, tikrinant skrydžių datas, ieškant trumpiausios kelionės alternatyvų.

Per naująją paslaugą vartotojai taip pat gali patogiai prisijungti prie „airBaltic“ puslapio „Facebook“ tinkle, sekti „airBaltic“ skelbiamas naujienas „Twitter“ paskyroje ir skaityti „airBaltic“ tinklaraštį „Wingtips“.

Oro bendrovės mobilioji programa išleista devyniomis kalbomis – lietuvių, anglų, latvių, rusų, estų, norvegų, suomių, švedų ir vokiečių. Naująją aplikaciją galima parsisiųsti iš „Apple“ „iTunes“ svetainės.

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 29 lėktuvai: šeši „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“, dešimt „Fokker 50“ lėktuvų ir trys „Bombardier Q400 NextGen“. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino.

Neseniai oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. „airBaltic“ taip pat pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82811594sec.