airBaltic Baltijos šalyse apdovanota už geriausią komunikaciją

Oro bendrovė „airBaltic“ kasmetiniuose Baltijos šalių komunikacijos projektų apdovanojimuose „Baltic PR Awards“ buvo įvertinta auksu už tarptautinę komunikaciją.

„Baltic PR Awards“ komisijai buvo pristatyta oro bendrovės „airBaltic“ pasiekimų savo verslo segmente ir už juos gautų apdovanojimų aktyvios komunikacijos strategija. Per 2010 m. oro bendrovė iškovojo nemažai pasaulyje pripažintų apdovanojimų ir efektyviai juos panaudojo savo komunikacijoje. Jos operatyvumas ir kryptingumas padėjo oro bendrovei pritraukti naujų klientų, atkreipti tarptautinės žiniasklaidos dėmesį ir pozityviai nuteikti verslo ir politinius lyderius.

Per 2010 m. oro bendrovėje „airBaltic“ žiniasklaidos atstovai lankėsi daugiau nei 700 kartų, o oro bendrovės pavadinimas buvo minimas 15 tūkst. straipsnių visame pasaulyje.

Straipsniai apie oro bendrovę ir kryptis, kuriomis ji skraidina keleivius, buvo publikuojami tokiuose pasaulyje gerbiamuose leidiniuose kaip „Die Welt“, „The New York Times“, „The Daily Telegraph“, BBC, „Handelsblatt“, CNN „Traveller“, „Forbes“, „Air Transport World“, „Borsen“, „Metro“, „Elle“, GQ, „Itartass“, „Helsingin Sanomat“, „Kauppalehti“.

Neseniai „airBaltic“ pelnė „PaceSetter“ įvertinimą pasauliniuose „Budgies World Low Cost Airline” apdovanojimuose. Juose oro bendrovė įvertinta už dėmesį inovacijoms ir pasiekimus, kuriant naujas tendencijas. Oro bendrovė taip pat buvo įvertinta auksu Europos regiono oro linijų asociacijoje kaip geriausia 2009-2010 metų aviakompanija. Be to, „airBaltic“ triumfavo „Air Transport World Phoenix“ apdovanojimuose, kuriuose oro bendrovei buvo įteiktas apdovanojimas, kuris oro bendrovei reiškia ne mažiau nei „Oskaras“ kino kūrėjams.

Daugiau informacijos apie Baltic PR apdovanojimus: http://balticprawards.com/

Air Baltic Corporation“(airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. . Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 34 lėktuvai: šeši „Boeing 737-500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“, dešimt „Fokker 50“ lėktuvų ir aštuoni „Bombardier Q400 NextGen“. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. 2010 m. oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. „airBaltic“ taip pat pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55039716sec.