Ryanair svarsto galimybę steigti Orlaivių priežiūros ir remonto padalinį Kaune ir ieško Jūsų!

Ryanair" svarsto galimybę steigti Orlaivių priežiūros ir remonto padalinį (Maintenance Repair and Overhaul) Kaune, kur būtų aptarnaujami aviakompanijos lėktuvai, atliekami įvairūs orlaivių periodinės priežiūros bei remonto darbai. Padalinys įsikurtų Kauno oro uoste.

"Ryanair" yra populiariausia aviakompanija pasaulyje kasdien vykdanti daugiau nei 1500 skrydžių, iš 44 bazių daugiau nei 1200 pigių skrydžių maršrutų, sujungiančių 160 oro uostų 27 šalyse. „Ryanair" lėktuvų parke yra 272 nauji Boeing 737-800 tipo lėktuvai, o per artimiausius metus bus pristatyta dar 39 nauji orlaiviai. Šiuo metu „Ryanair" komandoje dirba daugiau nei 8500 žmonių ir tikimasi per šiuos finansinius metus pervežti 78 milijonus keleivių.

Ko mes ieškome...

Atsibodo dabartinis darbas? Norite kažko kito? O gal jus domina gerai apmokamas, kvalifikuotas darbas aviakompanijoje "Ryanair" orlaivių remonto skyriuje?

Prieš priimdami galutinį sprendimą dėl padalinio steigimo, norime susitikti su potencialiais darbuotojais, kad galėtumėme įvertinti vietinio personalo patirtį. „Ryanair" norėtų susitikti su Jumis, jeigu Jūs mokate kalbėti ir rašyti angliškai, turite minimalius darbo kompiuteriu įgūdžius ir bet kuriuos iš žemiau išvardintų įgūdžių/patirčių:
Mechanikai, turintys specialius įgūdžius ir automobilių, sunkvežimių, žemės ūkio technikos ar traukinių remonto darbo patirtį. Patyrę stacionarių ir besisukančių orlaivių sparnų mechanikai JAR 66 B1/B2 licencijas turintys inžinieriai, pageidautina su B737NG tipo kvalifikacija. Esant poreikiui, pasirinktiems kandidatams bus vedami reikalingi specialieji mokymai.

Jeigu Jūs susidomėjote įdomiu, gerai apmokamu darbu orlaivių priežiūros ir remonto bazėje Kaune, kviečiame atvykti į mūsų rengiamą Darbuotojų atrankos dieną, kurios metu pristatysime savo planus, pasikalbėsime su atvykusiais kandidatais, įvertinsime Jūsų žinias ir patirtį bei atsakysime į visus iškilusius klausimus.

Siųskite savo gyvenimo aprašymą (CV) anglų kalba el. pašto adresu: [email protected] iki birželio 17 d.
Data: birželio 22 diena, trečiadienis.
Laikas: nuo 9:00 iki 18:00 val.
Vieta: Kauno teritorinė darbo birža.
Adresas: Ožeškienės g. 37, II aukštas, Kaunas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68863297sec.