SAS pristato 21 naują maršrutą

Skandinavijos oro linijos SAS plečia skrydžių maršrutų tinklą ir nuo 2012 m. aviacijos vasaros sezono, kuris prasidės kovo mėn., savo keleiviams siūlo 21 naują kryptį. Didžiausios Skandinavijos oro bendrovės maršrutų geografijos plėtra atspindi klientų poreikius - daugelis papildomų krypčių turėtų patenkinti vykstančių atostogauti SAS keleivių pageidavimus.

„Dauguma mūsų klientų, kurie naudojasi SAS paslaugomis verslo kelionėms, pageidauja tokio pat patikimumo, punktualumo, paslaugų kokybės bei bilieto kainos keliaudami ir atostogauti. Įvertinę šiuos poreikius plečiame SAS skrydžių maršrutų tinklą ir savo keleiviams nuo 2012 m. pristatome 21 naują kelionės kryptį“, - teigia SAS atstovybės Lietuvoje vadovė Rūta Jucienė.

Kaip pažymi R.Jucienė, aviacijos verslas pagrinde turėtų plėstis laisvalaikio kelionių sąskaita, tad SAS ketina dalyvauti ir šiame segmente. Plėsti maršrutų tinklą laisvalaikio kelionių kryptimis planuojama dar efektyviau panaudojant SAS lėktuvų parką. Šios iniciatyvos dėka tikimasi pelningos oro bendrovės plėtros, kuri bus naudinga ir klientui.

Pagrindinės Lietuvos keleiviams aktualios naujosios SAS kryptys - tai tiesioginiai reisai iš Kopenhagos į Malagą, Splitą, Katovicus bei Dubrovniką ir tiesioginiai reisai iš Oslo į Antaliją bei Faro. Be to, 2012 m. kovo mėn. SAS pradeda tiesioginius reisus iš Kopenhagos į Šanchajų. SAS vykdo 20 skrydžių per savaitę iš Vilniaus į Kopenhagą, 13 skrydžių per savaitę iš Palangos į Kopenhagą, o nuo spalio 31 d. – 3 skrydžius per savaitę iš Palangos į Oslą.

Bilietus naujomis SAS kryptimis galima įsigyti nuo spalio 20 d. kompanijos tinklapyje www.flysas.lt arba kelionių agentūrose.

SAS nuo 2012 m. plečia skrydžių maršrutų geografiją įgyvendindama naująja kompanijos strategiją “4Excellence”.

2011 m. SAS savo maršrutų tinklą praplėtė 17 naujų krypčių, tame tarpe ir nauju maršrutu Lietuvoje Palanga – Oslas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34608698sec.