Keleivių labiausiai nekenčiami oro uostai pasaulyje – TOP 10

Skrydžiai lėktuvais būtų visai malonūs, jei ne tie oro uostai! Vėlavimas, prastas aptarnavimas, bloga infrastruktūra ir neskanus maistas – pagal kelionių portalo CNNGO atlikto tyrimo rezultatus tai pagrindinės priežastys, kodėl keleiviai nemėgsta oro uostų.

1 vieta – Charles de Gaulle, Paryžius, Prancūzija

Labiausiai neapkenčiamas oro uostas pasaulyje! Nešvarūs tualetai be unitazų dangčių, neveikiantys bilietų skaitytuvai, nesuprantamos krypčių nuorodos, katastrofiškai žemas maitinimo įstaigų lygis ir nerūpestingas, nesuinteresuotas personalas, – tai pagrindiniai Paryžiaus Charles de Gaulle oro uostui reiškiami priekaištai. Labiausiai tikėtina, kad eilė, kurioje jus prastovėsite valandą, bus ne ta, kurios jums reikėjo!

2 vieta – Los Angeles International Airport, Los Andželas, JAV

Jokio blizgesio, jokios atmosferos ir nė vienos įžymybės – Los Andželo oro uosto patrauklumas prilygsta 20 amžiaus septintojo dešimtmečio kalėjimams. Tačiau labiausiai keleivius erzina oro uosto dydis, – jis žymiai per mažas aptarnauti 3400 skrydžių per dieną. Jei nepateksite į kamštį, jūs bent jau areštuos oro uosto policija.

3 vieta – London Heathrow, Londonas, Didžioji Britanija

Deja, ir trečias pagal dydį pasaulio oro uostas – Londono Heathrow nėra tinkamas tokio masto keleivių srautams aptarnauti. Rezultatas – per mažai laiko, kad keleiviai prastovėję ilgas eiles spėtų į jungiamąjį skrydį. Nuolatinių keleivių vertinimas – į Heathrow greičiau nuskristi negu iš šio oro uosto išeiti.

4 vieta – Toncontín International, Tegusigalpa, Hondūras

Galima būtų netgi pakęsti nešvarias grindis, nepatogias kėdes ir neskanų oro uosto maistą, jeigu tik viskas būtų tvarkoje su Tonkontino tarptautinio oro uosto pakilimo takais. Pasirodo, jie per trumpi, kad nusileidimas būtų saugus. Šis oro uostas vis dar antras pavojingiausias pasaulyje ir atsilieka tik nuo Tenzing-Hillary Nepale.

5 vieta Ninoy Aquino International, Manila, Filipinai

Šis oro uostas, keleiviu manymu, turi labai daug trūkumų, tačiau pats opiausias yra saugumo klausimas – šiais metais įgriuvo 1 terminalo stogas. Neigiamą nuomonę taip pat formuoja nešvarūs tualetai, sėdėjimo vietų trūkumas, neveikiantys liftai ir faktas, kad pardavėjai nesikuklins jums parduoti antrą kartą pripildytus vandens butelius.

6 vieta Jomo Kenyatta International, Nairobi, Kenija

Tarptautinis Jomo oro uostas Kenijos sostinėje Nairobyje, pasak keleivių, turi pernelyg daug trūkumų. Žmonių minios ir reguliariai dingstanti elektra, skurdžios tax-free parduotuvės, apgailėtini verslo klasės laukiamieji, labiau primenantys benamių prieglaudą, – į šiuos trūkumus nurodo pasipiktinę keleiviai, tiesa, tuo pačiu metu ramindami vienas kitą, kad teko matyti ir baisesnes vietas.

7 vieta – John F. Kennedy International Airport, Niujorkas, JAV

21 milijonas keleivių per metus, viena iš didžiausių oro uostų pasaulyje, ir vis dėlto toks apleistas oro uostas, kad keleiviams sunku patikėti, jog lėktuvas atvyko į JAV. Koridorių labirintais beviltiškai klaidžiojančios susinervinusių keleivių minios, nemandagus personalas, ilgos eilės, o lauke – taksometrų vairuotojai, kurie tokiais tik apsimeta.

8 vieta – Tribhuvan International Airport, Katmandu, Nepalas

Vienintelis Nepalo tarptautinis oro uostas siūlo viską, kas nervingesniam keliautojui gali sukelti nervų ligą: neprognozuojamą oro sąlygų kaitą, pačius nešvariausius pasaulyje tualetus bei skrydžių tvarkaraščius, kurie jokiu būdu negali pretenduoti į tobulumą. Taip pat pasiruoškite begaliniam kratymui saugumo kontrolėje su kvailiausiais klausimais!

9 vieta Perth Airport, Pertas, Australija

Australai, pasirodo, nekenčia beveik visų savo oro uostų, o Pertas turi ypatingą vietą tarp pačių blogiausių. Žemiausiai vertinami yra vidinių skrydžių terminalai su ilgomis eilėmis prie registracijos ir taksometrų.

10 vieta Guarulhos International Airport, San Paulas, Brazilija

Nors šis oro uostas kadaise gavo apdovanojimą kaip trečias geriausias Pietų Amerikoje, tačiau keleiviams jis nepatinka, ir ne be priežasties. Tik 41 skrydžių iš 100 atliekami laiku, ir daugiau nei dviejų valandų laukimas eilėse prie registracijos taip pat nedžiugina, nekalbant jau apie astronomines oro uosto siūlomo maisto kainas ir įtartiną jo kokybę.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10437298sec.