Unikalią BalticMiles iniciatyvą pastebėjo pasaulinės aviacijos ekspertai

Vos prieš mėnesį „Rygos arenoje“ atidarytą „BalticMiles“ erdvę nepriklausomi oro linijų tendencijų ekspertai iš airlinetrends.com pripažino kaip pasaulyje naują tendenciją. Platų partnerių būrį jungiančios „BalticMiles“ programos dalyviams sporto ir pramogų arenoje įkurtoje specialioje „BalticMiles“ erdvėje yra suteikiamos papildomos privilegijos, paslaugos ir išskirtiniai pasiūlymai. Ekspertų ataskaitoje pažymima, jog ši „nauja lengvatų ir privilegijų rūšis praplečia įprastus oro bendrovių pasiūlymus“.

„Atidarydami „BalticMiles“ erdvę „Rygos arenoje“ mes turime galimybę sustiprinti ryšį su ledo ritulį ir kitas sporto šakas mėgstančiais „BalticMiles“ nariais. Tai abipusė nauda ir programos nariams, ir „Rygos arenai“, o šią sėkmę mes norime atkartoti ir Lietuvoje bei Estijoje. Jau tariamės su potencialiais naujais partneriais-sporto arenomis Baltijos regione“, – kalbėjo „BalticMiles“ generalinis direktorius Gabi Kool.

Airlinetrends.com ekspertų ataskaitoje naujoji „airBaltic“ lojalumo programos „BalticMiles“ paslauga atsidūrė greta kitų novatoriškų iniciatyvų, kurias įgyvendina tokios oro bendrovės kaip „Delta airlines“, Brazilijos „TAM airlines“ ir „Air France-KLM“.

„BalticMiles“ erdvė „Rygos arenoje“ buvo atidaryta šių metų spalį. Lojalumo programos nariai ledo ritulio sezono metu turi galimybę dalyvauti įvairiuose konkursuose, laimėti prizus ir sulaukti dovanų ir siurprizų iš „BalticMiles“ ir programos partnerių. Į „BalticMiles“ erdvę programos nariai gali patekti per „Fast track“ įėjimą.

Išsamią airlinetrends.com ekspertų analizę galima rasti čia: http://www.airlinetrends.com/2011/11/28/airlines-perkonomics/.

Apie „BalticMiles“:

Tai pirmoji lojalumo programa Baltijos šalyse, apjungianti didelį būrį partnerių. Programos taškus galima kaupti įvairiais būdais – skrydžiais, kelionėmis, nakvynėmis viešbučiuose, nuomojant automobilį, apsilankant restoranuose, naudojantis SPA paslaugomis, grožio procedūromis, telekomunikacijų ir finansų paslaugomis, perkant „BalticMiles“ internetinėje parduotuvėje ir kitaip. Taškus galima keisti į skrydžius, nakvynes viešbučiuose, SPA procedūras, automobilių nuomą, kino bilietus, kvepalus ir kosmetiką, juvelyrinius dirbinius ir laikrodžius, dizainerių sukurtus interjero puošybos elementus, kelionines rankines ir lagaminus, vaikiškus žaislus ir dar daugiau nei 3000 kitų prekių, kurios pateikiamos internetinėje parduotuvėje www.balticmiles.com.

Patogiausias būdas tapti „BalticMiles" programos nariu – užsiregistruoti tinklalapyje www.balticmiles.com arba susisiekti su „BalticMiles" narių aptarnavimo centru. Taip pat galima registruotis programoje užpildant paraiškos formą, kurią galima rasti visuose „airBaltic" bilietų pardavimo biuruose, skrydžių registracijos langeliuose ar verslo klientų laukimo salėje Rygos tarptautiniame oro uoste, taip pat programos partnerių prekybos vietose.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::9.56026506sec.