Estonian Air vykdys daugiau skrydžių maršrutu Vilnius–Talinas

Nuo 2012 m. kovo 25 d. oro linijų bendrovė „Estonian Air“ skrydžių maršrutu Vilnius–Talinas tvarkaraštį išplės iki 24 skrydžių per savaitę.

Ankstyvo ryto skrydžiai iš Vilniaus į Taliną vykdomi šešis kartus per savaitę pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais. Vėlaus vakaro skrydžiai iš Talino į Vilnių vykdomi tomis pačiomis savaitės dienomis, išskyrus savaitgalį – vietoj šeštadienio skrydžiai vykdomi sekmadienį.

Papildomai bendrovė „Estonian Air“ skraidins keleivius maršrutu Vilnius–Talinas popietiniu skrydžiu šešis kartus per savaitę pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais.

Papildomi skrydžiai bus vykdomi 88 vietų CRJ 900 Next Gen reaktyviniu orlaiviu. Skrydžio trukmė 1 val. 5 min.

Šiuo metu bendrovė „Estonian Air“ vykdo 16 skrydžių per savaitę pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais ir skraidina keleivius 33 vietų orlaiviu SAAB 340.

„Sprendimas vykdyti daugiau skrydžių maršrutu Vilnius–Talinas buvo priimtas dėl išaugusios paklausos ir geresnių jungiamųjų skrydžių galimybių iš Talino. Bendrovė „Estonian Air“ siekia verslo tikslais keliaujantiems keleiviams pasiūlyti lankstesnį skrydžių tvarkaraštį maršrutu Vilnius–Talinas. Be to, dėl geresnio susisiekimo tarp Talino ir Vilniaus bei kitų Europos miestų, yra daugiau galimybių vykdyti jungiamuosius skrydžius iš Talino,“ – teigė Rauno Parras, bendrovės „Estonian Air“ komercijos vadovas.

„Maršrutas Vilnius-Talinas ypatingai svarbus verslo segmentui, kurie taupo laiką ir vertina punktualumą bei komfortabilų aptarnavimą. Mums džiugu, kad papildomi keturi skrydžiai per dieną į ir iš Talino, verslo keleiviui Vilniaus oro uostą padarys dar patrauklesnį,” – sako Tarptautinio Vilniaus oro uosto Komercijos departamento direktorius Simonas Bartkus.
Skrydžių tvarkaraštis maršrutu Vilnius–Talinas nuo 2012 m. kovo 26 d.

Skrydžių į vieną pusę maršrutu Vilnius–Talinas ir Talinas–Vilnius kaina – 49,90 EUR (173 LTL), jei bilietai perkami interneto svetainėje www.estonian-air.com. Į kainą įskaičiuoti visi skrydžiui taikomi mokesčiai.

Nuo 2012 m. vasaros sezono bendrovė „Estonian Air“ keleiviams siūlys greitesnius jungiamuosius skrydžius iš Vilniaus per Taliną į Trondheimą, Kajanį, Juveskiulę, Tartu ir Sankt Peterburgą. Taip pat vykdomi geri ir greiti jungiamieji skrydžiai per Taliną į Kopenhagą, Stokholmą, Oslą, Amsterdamą, Briuselį, Paryžių, Londoną, Vieną, Hanoverį, Helsinkį, Kokkola/Pietarsaari oro uostą, Joensū, Maskvą, Tbilisį, Kijevą, Veneciją ir Nicą.

Talino oro uostas yra netoli miesto centro, iki kurio galima nuvažiuoti taksi per maždaug 10 min. Daugumoje viešbučių, restoranų, kavinių ir kitų viešų vietų galima naudotis bevieliu interneto ryšiu. Verslo tikslais atvykę keleiviai gali apsistoti miesto centre netoli pagrindinių verslo ir parduotuvių gatvių esančiuose moderniuose ir patogiuose viešbučiuose. Daugelyje viešbučių siūlomi konferencijų, spa, sporto ir kitų paslaugų paketai. Miesto centre, ypač senamiestyje, galima rasti kelis aukštos kokybės gourmet restoranus, kuriuose tiekiami Estijos ir kitų šalių virtuvių įkvėpti patiekalai. Kadangi viskas Taline yra arti, miesto svečiai turi galimybę verslą derinti su kultūra – lankytis muziejuose, bažnyčiose ar užsukti į Estijos rankų darbo amatų parduotuvėles.

Nacionalinis Estijos vežėjas bendrovė „Estonian Air“ tiek verslininkams, tiek turistams siūlo tiesioginius skrydžius iš Estijos į Europos miestus. Ši bendrovė yra didžiausia Talino oro uoste veikianti oro linijų bendrovė. Bendrovė „Estonian Air“ yra sutelkusi dėmesį ties geresnėmis Estijos ir pasaulio miestų susisiekimo galimybėmis ir siekia padidinti savo konkurencingumą pasaulio vežėjų tinkle.

Šiais metais bendrovė „Estonian Air“ padidins skrydžių skaičių ir pradės skraidinti naujais maršrutais į svarbiausius Europos miestus ir Skandinavijos regionų centrus.

„Estonian Air“ skraidina 25 maršrutais į NVS šalis, Skandinavijos regioną ir Europą. Bendrovė neseniai pranešė pavasarį skraidinsianti naujais maršrutais į Helsinkį, Rygą, Juveskiulę, Hanoverį, Vieną, Veneciją, Kokkola/Pietarsaari, Joensū, Kajanį ir Tbilisį.

Bilietų kainos – nuo 49,90 EUR, jei bilietai perkami interneto svetainėje www.estonian-air.com. Į bilietų kainą įtraukti visi mokesčiai, bagažo mokesčiai, užkandžiai ir gaivieji gėrimai ilgesnių skrydžių metu bei gaivieji gėrimai trumpesnių nei 1 val. skrydžių metu.

Bendrovė „Estonian Air“ yra viena punktualiausių oro transporto vežėjų Europoje. 2011 m. net 90,3 proc. bendrovės skrydžių buvo įvykdyti su 15 minučių punktualumo paklaida – apie 5 procentinių punktų (4,8) daugiau nei praėjusiais metais.

Pranešimą parengė „Estonian Air“

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.86941004sec.